Malo se razočarao, malo nasmijao

Kordić priznao: Napravili smo gaf

"Ispalo je tako kako je ispalo, promijeniti ćemo. Neka bude to najveća greška koju smo napravili u mandatu i ja ću biti sretan", kazao je mostarski gradonačelnik Mario Kordić.
Gospodarstvo / Ulaganja | 16. 11. 2021. u 18:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Stav je bio da se fontane stave u funkciju. Malo sam se razočarao, malo i nasmijao. Napravljen je gaf što se tiče rasvjete. Firma s kojom imamo ugovor je osvijetlila je to vjerojatno u najboljoj namjeri i želji da nikoga ne uvrijedi. Ispalo je tako kako je ispalo, promijeniti ćemo. Neka bude to najveća greška koju smo napravili u mandatu i ja ću biti sretan", kazao je mostarski gradonačelnik Mario Kordić.

Naime, Mostar je na kratko imao fontanu s disco-svjetlima na spomeniku posvećenom palim ilegalcima na Bulevaru.

Svjetla su ubrzo uklonjena, a reakcije javnosti bile su podijeljene.

Iz UABNOR-a Mostar naveli su kako su svjetla "najblaže rečeno neprimjerna i ne odgovaraju namjeni", a Gradska uprava ubrzo ih je odlučila i ukloniti. 

Podsjećamo, Služba za komunalne poslove Grada Mostara 15. travnja 2021. godine je putem izvođača radova J.P. Komunalno Mostar, koji pruža usluge održavanja javnih gradski izljeva i fontana, započela s puštanjem u rad aktivnih gradskih fontana.

Sukladno Zakonu o komunalnom redu razdoblje u kome rade gradske fontane je programiran od 15.4 -15.10. tekuće godine, dok o održavanju fontana brinu gradska komunalna poduzeća.

Kopirati
Drag cursor here to close