Ne nazočnost direktora

Jablanica će novo vozilo za odvoz smeća čekati do proljeća

Iako jablaničko komunalno poduzeće djeluje u stečaju, načelnik Dedić je zadovoljan radom.
Gospodarstvo / Ulaganja | 03. 09. 2018. u 15:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog spriječenosti direktora da nazoči posjeti predstavnika komunalnih poduzeća Kraljevine Norveške općini Jablanici, donacija vrijednog komunalnog vozila bit će prolongirana za sljedeću godinu.

Naime, kako je za Bljesak.info potvrđeno iz ureda načelnika Jablanice, u pitanju je ne nazočnost direktora komunalnog poduzeća iz Norveške zbog bolesti.

Predstavnici komunalnih poduzeća Kraljevine Norveške udruženi u korporaciju od šest poduzeća u petak su sa predstavnicima Javnog komunalnog poduzeća (JKP) 'Jablanica' dd u stečaju iz Jablanice i JKP 'Standard' d.o.o. Konjic, sastali sa Općinskim načelnikom Salemom Dedićem i suradnicima, po pitanju uspostavljanja suradnje u komunalnoj oblasti.

Foto: Općina Jablanica / Sastanak komunalnih poduzeća u Jablanici

Cilj njihovog dolaska u BiH, kako stoji na stranici Općine, jest pružanje pomoći komunalnim poduzećima u nabavci opreme i poboljšanju komunalnih usluga, a isti su i ranije pružali pomoć u donaciji vozila za odvoz smeća te njihovo održavanje.

Iako jablaničko komunalno poduzeće djeluje u stečaju, načelnik Dedić je zadovoljan radom.

''Općinski načelnik Salem Dedić je ovom prilikom izrazio veliku zahvalnost predstavnicima komunalnih poduzeća Kraljevine Norveške na nesebičnoj podršci koju pružaju jablaničkom komunalnom preduzeću koje, iako u stečaju, pokušava da posluje pozitivno, što su prepoznali i vijećnici Općinskog vijeća Jablanica koji su na posljednjoj sjednici dali podršku izvještaju o radu i poslovanju JKP 'Jablanica' dd u stečaju Jablanica, te izrazio želju za daljom uspješnom suradnjom u domenu razmjene znanja, iskustva i proširenja suradnje na druge oblasti, te međusobnog bratimljenja sa općinama u Norveškoj'', rekao je Dedić, objavljeno je na stranici Općine.

Vozilo za odvoz smeća i jedan autopodizač bit će ovoj općini doniran u proljeće 2019. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close