Bez PDV-a

Grad za Marićev ured kupuje tepih od 6.000 KM

Ured predsjedatelja Gradskog vijeća Grada Mostar bit će bogatiji za namještaj vrijedan 6.000 KM i za tepih težak isto toliko. Sve bez PDV-a.
Gospodarstvo / Ulaganja | 16. 12. 2021. u 11:05 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ured predsjedatelja Gradskog vijeća Grada Mostara bit će ukrašen tepihom u vrijednosti od 6.000 KM. Bez PDV-a.

Navedeno je to u odluci o izmijeni i dopuni Plana nabavki Grada za 2021. godinu koju je mostarski gradonačelnik Mario Kordić potpisao krajem studenog.

''Izmjena Plana nabavki Grada Mostara za 2021. godinu vrši se na način da u dijelu nabavki iz nadležnosti Stručne službe Gradskog vijeća koji se odnosi na robe, mijenja se točka 4. koja sada glasi: - Točka 4. „Kancelarijski namještaj u kancelariji predsjednika Gradskog vijeća Grada Mostara"; šifra JRJN: 39000000-2; procijenjena vrijednost nabavke: 6.000KM (bez PDV-a); vrsta postupka: direktni sporazum; okvirni datum pokretanja postupka: IV kvartal; okvirni datum zaključenja ugovora: IV kvartal; izvor financiranja: Budžet Grada Mostara'', navedeno je u odluci.

Potom je izmijenjen i član koji se odnosi na tepih u Marićevom uredu. I on će koštati 6.000 KM. I on bez PDV-a.

Foto: Bljesak.info / Salem Marić, predsjednik Gradskog vijeća

''Dopuna Plana nabavki Grada Mostara za 2021. godinu vrši se način da u dijelu nabavki iz nadležnosti Stručne službe Gradskog vijeća koji se odnosi na robe, iza točke 10. dodaje se nova točka koja glasi: - Točka I I. u kancelariji predsjednika Gradskog vijeća Grada Mostara"; šifra JRJN: 39531100-3; procijenjena vrijednost nabavke: 6.000KM (bez PDV-a); vrsta postupka: direktni sporazum; okvirni datum pokretanja postupka: IV kvartal; okvirni datum zaključenja ugovora: IV kvartal; izvor financiranja: Budžet Grada Mostara'', navedeno je u odluci u kojoj je i nabavka i iznajmljivanje računalne opreme i printera za Odjel za organizaciju, pravne poslove, opću upravu, civilnu zaštitu i vatrogastvo.

Podsjećamo, u Tajništvu Gradonačelnika stavka 'Izdaci za materijal i usluge' u rebalansku Proračuna je planirana u iznosu od 214.000 KM ali je povećana i iznosi 314.000 KM.

S druge strane Grad, koji je nekim humanitarnim udrugama dao manje novca nego što će dati za tepih, pohvalio se kako će od ovogodišnjeg Adventa uštedjeti novac i preusmjeriti ga. Ne valjda opet na tepihe.

Kopirati
Drag cursor here to close