Radovi

Niče nova fasada na zgradi Vlade HNŽ

Vlada Hercegovačko-neretvanske županije donijela je odluku o nastavku Projekta energetske učinkovitosti u sklopu kojeg je do sada obnovljeno više od 30 objekata u svim gradovima i općinama HNŽ-a.
Gospodarstvo / Ulaganja | 07. 08. 2023. u 18:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zgrada Vlade HNŽ dobiva novu fasadu. Sudeći po fotografijama koje je napravio naš fotoreporter osim fasade, i parking ispred zgrade također dobiva svoje oznake.

Tako je već postavljena tabla s oznakom I zone.

Foto: Bljesak.info / Oznaka za parking

Inače, Vlada Hercegovačko-neretvanske županije donijela je odluku o nastavku Projekta energetske učinkovitosti u sklopu kojeg je do sada obnovljeno više od 30 objekata u svim gradovima i općinama HNŽ-a.

Podsjećamo i da će institucije Vlade Hercegovačko-neretvanske županije ostat u zgradi Đačkog doma u Mostaru, a tako je odlučila tehnička Vlada HNŽ-a na sjednici održanoj u lipnju ove godine.

Tada je usvojena i ''Odluka o davanju suglasnosti za sklapanje Ugovora o zakupu poslovnih prostorija s Gradom Mostarom kojom je reguliran nastavak boravka institucija Vlade HNŽ-a u zgradi Đačkoga doma''.

Uz to, u lipnju je usvojena i odluka o nastavku izmirenja financijskih obveza prema Gradu, do konačnoga prelaska Vlade u novu zgradu koja će biti uređena u prostorima bivšega hotela Ero.

Tako će zgrada ''s novom fasadom'' dočekati novu vlast koja se nije formirala ni deset mjeseci od održavanja izbora, a Vlada HNŽ još uvijek nije počela s radovina na zgradi hotela Ero koju je kupila za sebe i svoja ministarstva.
 

Kopirati
Drag cursor here to close