S više od 20 vinara i vinogradara

Održan festival vina 'Blaž Enology 2019.'

Herceg je naveo kako ga posebno raduje to što je "Blaž Enology" već izašao iz okvira Hercegovine i postao prepoznatljiv i izvan granica Bosne i Hercegovine.
Gospodarstvo / Ulaganja | 06. 09. 2019. u 12:12 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četvrti festival vina "Blaž Enology 2019.", na kojemu je svoje proizvode predstavilo više od 20 vinara i vinogradara, održan je pod pokroviteljstvom Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) u četvrtak u Međugorju. Predsjednik Vlade HNŽ-a Nevenko Herceg kazao je kako je ovaj festival jedinstven po tomu što se na jednom mjestu može kušati i uživati u vinima koja su proizveli hercegovački vinari, priopćeno je na službenoj internetskoj stranici Vlade HNŽ-a. 

"I ove godine smo rado prihvatili biti pokroviteljem ovog festivala, na kojemu se na poseban način želi ispričati priča o žilavki i blatini kojima promoviramo našu izvornost, ali i potvrđujemo naša postignuća u proizvodnji vina", kazao je Herceg. 

Vlada HNZ-K

Pod pokroviteljstvom Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, sinoć je u športskom centru u Međugorju održan četvrti festival vina „BLAŽ ENOLOGY 2019.". „I ove smo godine rado prihvatili biti pokroviteljem ovog festivala, koji je jedinstven po tomu što na jednom mjestu možemo kušati i uživati u vinima koja su proizveli naši hercegovački vinari.

Naveo je kako ga posebno raduje to što je "Blaž Enology" već izašao iz okvira Hercegovine i postao prepoznatljiv i izvan granica Bosne i Hercegovine. 

"Naša zajednička zadaća je da svake godine predano radimo na podizanju kvalitete vina, kako bi Hercegovina bila prepoznatljiva kao vinska regija u kojoj se proizvode vrhunska vina", zaključio je predsjednik Herceg, stoji u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close