Odmori u BiH

Neum postaje sve atraktivnija destinacija za odmor

U petak u posjeti boravio i Staša Košarac, ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BIH
Gospodarstvo / Ulaganja | 27. 07. 2020. u 10:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Neum postaje sve atraktivnija destinacija za godišnji odmor, kako bosanskohercegovačkih građana, tako i gostiju iz dijaspore i susjednih zemalja.

U prilog popularnosti Neuma svakodnevno svjedoče sve punije plaže, a prema najavama meteorologa, temperature ovaj tjedan dostižu rekordne vrijednosti, pa se očekuje još veći broj gostiju na bh. moru.

Osim bh građana, koji su svojim dolaskom i boravkom u Neumu, odlučili podržati privredu naše zemlje, na što ih se svakodnevno poziva kroz Inicijativu Odmori u BIH, ovu hvale vrijednu inicijativu sve češće podržavaju i osobe iz javnog života.

Tako je protekli petak svojim dolaskom Inicijativu Odmori u BIH podržao i ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BIH Staša Košarac, koji je Neum posjetio zajedno sa članovima kabineta.

Nakon obilaska Neuma, posjet je završio obilaskom i ručkom u Agroturizmu Matuško, seoskom imanju koje se ubraja u deset najboljih skrivenih kutaka Europe, a hercegovačkom kršu privlači ljude iz najudaljenijih krajeva svijeta.

Somersby Sun Bar u kompleksu Hotela Sunce mjesto je najbolje zabave u Neumu u čijim glazbenim programima mogu uživati posjetitelji cijelo ljeto. Nakon nastupa Zlatana Karića Tria, ovaj petak i subotu u Neum stiže odlična Lana Hamza sa svojim Triom.

Osim zabavnog programa i gastro ponuda Neuma je bogatija i to za ćevabdžinicu Mrkva, koja je svoju poslovnicu otvorila u petak, postavši time jedini koji su čuvene, originalne sarajevske ćevape donijeli i gostima na moru.

Tijekom ovog tjedna u planu je otvaranje i ispostave Marshall Gelato&Cakes, prestižne sarajevske prodavaonice "slatkih užitaka".

Ljeto u Neumu i u narednom periodu nastavlja dopunjavati turističku ponudu Neuma i pozicionirati Neum kao izuzetno atraktivnu destinaciju, prevashodno za naše građane dijasporu, ali i turiste iz čitave regije.

Kopirati
Drag cursor here to close