Buši ha ha ha

Krenula rekonstrukcija Avenije

Tijekom radova prve faze na navedenoj dionici, promet će se odvijati dvosmjerno istočnim kolovozom , dok se istovremeno radovi izvode na zapadnom kolovozu.
Gospodarstvo / Ulaganja | 10. 06. 2021. u 15:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HP Investing Mostar u četvrtak je krenuo s radovima na rekonstrukciji Avenije u Ulici kralja Tomislava, dionica od križanja sa Rudarskom ulicom (vrh Avenije).

Projektom je predviđena rekonstrukcija 2+2 prometne trake s razdjelnim pojasem.

Tijekom radova prve faze na navedenoj dionici, promet će se odvijati dvosmjerno istočnim kolovozom , dok se istovremeno radovi izvode na zapadnom kolovozu.

Foto: Bljesak.info / Krenula rekonstrukcija Avenije

Također, na ovoj dionici će se vršiti izrada novog cjevovoda oborinske odvodnje kao i kompletna zamjena vodovodnih cijevi.

Podsjetimo, više infrastrukturnih radova na području grada Mostara, vrijednih više od pet milijuna maraka, Gradska uprava dodijelila je u rujnu 2020. tvrtki HP Investing d.o.o. Mostar.

Kako je objavljeno u odluci o izboru ponuđača, u sklopu jedne nabavi vršit će se rekonstrukcija ceste M 17.4 - dionica ulice Kralja Tomislava, potom izgradnja rotora na M 6.1 - raskrižje ul. Kralja Tomislava i Rudarske te izgradnja M 6.1 - dionica Španjolski trg - hotel Ero.

Radovi uključuju rekonstrukciju podzemnih instalacija vode i kanalizacije na trasi prometnice, izgradnju nove oborinske odvodnje, javne rasvjete te kolničke i pješačke konstrukcije.

Rok izvršenja radova je 180 dana.

Kopirati
Drag cursor here to close