Sljedećih mjesec dana

Zračna luka Mostar: Svi letovi za Njemačku rasprodani

Đuzel je potvrdio da je velika zainteresiranost za letove i da su avioni puni u oba smjera, a svi letovi u sljedećih mjesec dana su rasprodati.
Gospodarstvo / Tvrtke | 04. 09. 2018. u 07:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  Arhiva/ Bljesak.info

Građani se sve više odlučuju putovati jeftinim letovima. Tijekom ljetne sezone avioni niskobudžetnih aviokompanija uglavnom su puni, a putnici svoja mjesta rezerviraju i dva mjeseca ranije.

Aerodrom Mostar ima sklopljen ugovor s kompanijom “Eurowings” iz Njemačke, a niskotarifni letovi iz Mostara ka Njemačkoj krenuli su u svibnju ove godine.

''Od ove sezone imamo potpisan ugovor s “Eurowingsom” i dva puta tjedno imaju letovi za Stuttgart i Düsseldorf, a imamo u planu i druge destinacije'', kazao je Marko Đuzel, šef prometa Zračne luke Mostar.

Cijene karte, ako su rezervirane na vrijeme, za Stuttgart i Düsseldorf koštaju 30 eura u jednom smjeru, a kako se mjesta u avionu popunjavaju, cijene rastu i do 150 eura, piše Dnevni avaz.

Đuzel  je potvrdio da je velika zainteresiranost za letove i da su avioni puni u oba smjera, a svi letovi u sljedećih mjesec dana su rasprodati.

Kopirati
Drag cursor here to close