Letis a nisi pio, letis zasto bi to krio

Zimski red letenja bečkog aerodroma - Ryanairom do Banja Luke

Sa 150 odredišta u zimskom redu letenja za 2021., bečki aerodrom već pokriva gotovo 90% ponude prije krize (172 u 2019.).
Gospodarstvo / Tvrtke | 29. 10. 2021. u 14:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na aerodromu u Beču od nedjelje, 31. listopada 2021. godine službeno stupa na snagu zimski red letenja. Pored novih odredišta i povećanja učestalosti prometa neke aviokompanije će u svoju ponudu opet uvesti odredišta koja su bila ukinuta zbog pandemije koronavirusa.

Tako na primjer Austrian Airlines dodaje Cancún u Meksiku te s Maléom na Maldivima i Mauricijusom u Indijskom oceanu, nudi tri sunčana odredišta za putovanja tijekom hladne sezone.

Wizz Air i Ryanair proširuju svoju mrežu ruta za ukupno 13 odredišta. Iz Beča će opet letjeti kompanije Aegean, Air Cairo, Corendon Airlines, Jet2.com, Pegasus Airlines, Sunexpress, Transavia France i Volotea. Ove zime će se moći stići i do Toronta sa Air Canada, Addis Abebe sa Ethiopian Airlinesom, Abu Dhabija sa Etihadom i Jeddahom sa SAUDIA.

"Zimski red letenja je optimističan, a ponuda odredišta iz Beča raste. Ove zime je 90 posto turističkih odredišta koji su bili na raspolaganju prije pandemije ponovo dostupno, a među njima i nova odredišta kao što su Cancún , Abu Dabi, Banja Luka i Lappeenranta u Finskoj. Planovi i najave aviokompanija nam daju nadu za 2022. godinu, tako da u proljeće očekujemo povećanje broja putnika“, izjavio je Julian Jäger, direktor upravnog odbora aerodroma u Beču.

Sa 150 odredišta u zimskom redu letenja za 2021., bečki aerodrom već pokriva gotovo 90% ponude prije krize (172 u 2019.).

Kopirati
Drag cursor here to close