Neodoljivi okus!

Završena nagradna igra “Omiljeni Milka okus“

Milka s jagodom – omiljena među ljubiteljima Milka čokolade u Bosni i Hercegovini
Gospodarstvo / Tvrtke | 03. 11. 2023. u 11:47 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljubitelji Milka čokolade u Bosni i Hercegovini odabrali su svoj omiljeni Milka okus. To je Milka s jagodom - neodoljivo kremasta mliječna čokolada s alpskim mlijekom i nježnim punjenjem s ukusom jagode.

U okviru nagradne igre pod nazivom Omiljeni Milka okus, koja je trajala tijekom rujna i oktobra 2023. godine, pristiglo je čak 7.000 glasova za neki od šesnaest omiljenih Milka ukusa, a svi koji su podijelili svoj glas na web portalu www.omiljenimilkaukus.ba, našli su se u izvlačenju za sjajne nagrade – 2 nezaboravna egzotična putovanja, 10 kuhinjskih robota i 50 Milka slatkih paketa.

Drago nam je da smo kroz ovu nagradnu igru potakli veliki broj ljubitelja Milka čokolade da podijele s nama koji im je Milka ukus omiljeni, a prebrojavanjem glasova došli do odgovora na simbolično pitanje Koji je omiljeni Milka okus Bosne i Hercegovine. Ovo neuobičajeno takmičenje nije moglo da prođe bez neizvjesnosti, pa se skoro do samog kraja nije znalo koji će okus u Bosni i Hercegovini moći da „ponese“ laskavo priznanje omiljeni Milka okus. Sudeći po broju pristiglih glasova, ljubitelji Milka čokolada u Bosni i Hercegovini radije biraju klasične kremaste okuse, kao što su jagoda ili noisette, mada je bilo glasova i za manje uobičajene okuse kao što su Oreo, bijela čokolada ili Bubbly “, izjavila je Una Lučić, senior brend menadžer za Milka čokolade u kompaniji Mondelēz International uz zahvalnost svim potrošačima koji su sudjelovali u ovoj nagradnoj igri.

Na drugom mjestu se našla Milka Noisette, dok je treću poziciju zauzela Milka čokolada s cijelim lješnjacima.

Učešće u nagradnoj igri Omiljeni Milka okus regulirano je Pravilnikom, a svi dobitnici nagradne igre bit će objavljeni na portalu www.omiljenimilkaukus.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close