Raiffeisen Banka

Učinite sretne dobitke mogućim korištenjem Raiffeisen mobilnog bankarstva

Počeo drugi val nagradne igre „Transakcije broji i nagrade osvoji!“
Gospodarstvo / Tvrtke | 03. 11. 2023. u 11:38 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 „Pored toga što neprestano radimo na unapređenju Raiffeisen Mobilnog Bankarstva kako bismo klijentima omogućili lakše, jednostavnije i jeftinije poslovanje s Bankom, odlučili smo dodatno nagraditi one koji nam aktivnim korištenjem ove aplikacije ukažu svoje povjerenje. U toku je drugi val nagradne igre „Transakcije broji i nagrade osvoji!“ u okviru koje klijenti mogu osvojiti zaista vrijedne nagrade“, izjavio je Kenan Karčić, direktor Centra digitalnog bankarstva Raiffeisen banke te dodao: “Putem našeg Mobilnog Bankarstva klijentima je Banka dostupna kada god im je to potrebno, a na raspolaganju su im personalizirane usluge i suvremene funkcionalnosti za kontrolu i upravljanje vlastitim financijama.

Ujedno, plaćanja putem aplikacije Mobilno Bankarstvo su i vrlo pristupačna uz najpovoljnije naknade za transakcije na tržištu”.

Do 31.12. ove godine traje drugi val nagradne igre u kojoj mogu sudjelovati postojeći korisnici Raiffeisen Mobilnog Bankarstva koji naprave minimalno jednu transakciju, zatim novi i postojeći klijenti Banke koji se registriraju aktiviraju ovu aplikaciju, kao i klijenti koji su aplicirali za CLUB paket, te se ujedno registriraju i aktiviraju aplikaciju Raiffeisen Mobilno Bankarstvo.

U okviru devet sedmičnih te dva mjesečna izvlačenja klijenti imaju mogućnost osvojiti neku od 44 atraktivne nagrade: Laptop HP, Samsung Galaxy Zflip mobilni telefon, Samsung Galaxy Watch, PlayStation 5 + igrica, te Bluetooth slušalice. Ulazak u jedinstvenu bazu podataka je automatiziran, te za učešće u nagradnoj igri nije potrebna dodatna prijava.

Detaljnije informacije, kao i online zahtjev za Raiffeisen Mobilno Bankarstvo dostupni su na: https://app.raiffeisenbank.ba/bs/transakcije-broji-i-nagrade-osvoji.html.

Kopirati
Drag cursor here to close