Omiljeni Milka okus

Milka pokreće veliku nagradnu igru

Gospodarstvo / Tvrtke | 19. 09. 2023. u 09:00 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Milka, jedan od najpoznatijih svjetskih brendova čokolade, poziva vas da sudjelujete u velikoj nagradnoj igri pod nazivom Omiljeni Milka ukus. Nagradna igra traje do 23. listopada 2023. godine, a pobjednike očekuju sjajne nagrade – 2 nezaboravna egzotična putovanja, 10 kuhinjskih robota i 50 Milka slatkih paketa.

Učešće u nagradnoj igri Omiljeni Milka ukus regulirano je Pravilnikom, a svi koji žele sudjelovati trebaju u periodu od 4. rujna 2023. godine do 23. listopada 2023. kupiti minimalno jednu Milka čokoladu, sačuvati račun, posjetiti sajt www.omiljenimilkaukus.ba, glasati za svoj omiljeni Milka ukus i ukucati broj računa.

Foto: PR / Omiljeni Milka ukus

Tako potrošači će biti u mogućnosti osvojiti neku od sedmičnih nagrada (Milka slatki paket ili kuhinjski robot), dok je glavna nagrada vaučer za egzotično putovanje.

Ukus je jedan od najvažnijih kriterija za odabir čokolade od strane njenih ljubitelja. Inspirirani time, odlučili smo kroz ovu nagradnu igru saznati koji je to omiljeni Milka ukus ljubitelja naših čokolada i uz to, zajedno s svima onima koji sudjeluju, doći do odgovora na pitanje Koji je omiljeni Milka ukus Bosne i Hercegovine*“, izjavila je Una Lučić, brend menadžerica za Milka tabletne čokolade u kompaniji Mondelēz International i dodala „bit će zanimljivo vidjeti da li se ljubitelji Milka čokolade više opredjeljuju za neki od klasičnih kremastih ukusa, kao što su noisette ili jagoda, a možda čak pobjedu odnese neki od manje uobičajenih ukusa poput suhog grožđa i lješnjaka ili kombinacija s keksom.“

Tijekom septembra i oktobra za mrvicu (čokolade) više uživajte u svom omiljenom Milka ukusu i sudjelujte u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti sjajne nagrade! Sve informacije o sudjelovanju, kao i Pravilnik o nagradnoj igri možete pronaći na sajtu www.omiljenimilkaukus.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close