Zašto je dobro imati Sberbank platnu Pika Karticu?

Gospodarstvo / Tvrtke | 16. 11. 2020. u 13:22 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mastercard, Mercator BH i Sberbank BH odlučili su dodatno obradovati svoje klijente u namjeri da pojačaju užitak kupovine. Od 01.10. krenule su pogodnosti za sve nove korisnike Sberbank platne Pika Kartice koje traju do kraja ove godine.

Svaki novi korisnik kojem Sberbank BH izda karticu na poklon dobiva kupon u iznosu od 50 KM. Pored standardnog popusta od 10% srijedom za plaćanje Sberbank platnom Pika Karticom, novi korisnici kartica će poklon kupon moći iskoristiti u Mercatoru.

Sa Sberbank platnom Pika Karticom imate sve što vam treba. Skupljate bodove koji vam omogućavaju povrat novca prilikom kupovine, ostvarujete sedmične popuste i plaćate na rate.

Dodatno, Sberbank BH će nagraditi sve korisnike Sberbank platne Pika Kartica sa poklon kupovinama u iznosu od 20, 40 i 60 KM u zavisnosti od ukupnog iznosa svih transakcija do kraja ove godine.

Kartica također u sebi ima tehnologiju beskontaktnog plaćanja u samo nekoliko sekundi, što je jako koristan faktor u vremenu ograničenog kretanja i fizičkog kontakta.

Kopirati
Drag cursor here to close