Za Njemačku

Wizz Air najavio novu rutu iz Banje Luke

Karte su već dostupne online na wizzair.com i putem mobilne aplikacije, po cijenama već od 29,99 eura/58,99 KM.
Gospodarstvo / Tvrtke | 19. 08. 2021. u 16:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Wizz Air, najbrže rastuća europska aviokompanija, danas je najavila novu rutu Banja Luka-Hamburg (Njemačka). Letovi na ovoj liniji počinju 17. prosinca 2021. godine i to dvaput tjedno.

Karte su već dostupne online na wizzair.com i putem mobilne aplikacije, po cijenama već od 29,99 eura/58,99 KM.

Nova linija će biti dopuna postojećem redu letenja Wizz Aira sa Međunarodnog aerodroma Banja Luka i potvrđuje posvećenost ove aviokompanije da putnicima nudi iznimno povoljne cijene i sigurne letove.

Wizz Air nastavlja držati prednost u avioindustriji poručujući 'da letenju' i primjenjujući stroge zdravstvene i higijenske mjere za zaštitu putnika i posade. Iako HEPA filteri u svim Wizz Airovim avionima filtriraju 99,97% virusa i bakterija iz vazduha, novi protokoli podržavaju smjernice za fizičko distanciranje, osiguravaju ultra čisto okruženje u avionu i smanjuju svaku nepotrebnu interakciju i fizički kontakt, tako da se putnici Wizza mogu osjećati sigurnima dok putuju do svog odredišta.

Za dodatni mir pri planiranju putovanja Wizz Air preporučuje putnicima da svojoj rezervaciji dodaju WIZZ Flex zbog dodatne zaštite. Na taj način mogu izabrati putovanje drugog datuma ili za drugu destinaciju, kao i mogućnosti otkazivanja leta do tri sata prije polaska bez ikakve naknade i uz dobijanje 100 posto izvorne cijene koju su platili za kartu koja se refundira u obliku aviokredita kompanije, saopćeno je iz ove aviokompanije.

''Sretni smo što možemo najaviti proširenje naše mreže ruta iz Banje Luke dodavanjem druge destinacije u Njemačkoj – Hamburga. Wizz Air čini sve što je moguće da naši putnici uživaju u sigurnom i nesmetanom iskustvu putovanja. Naša ljubazna posada s nestrpljenjem očekuje da putnicima poželi dobrodošlicu u našoj mladoj i modernoj floti'', poručila je Paulina Gosk, voditeljica korporativnih komunikacija u Wizz Airu.

Kopirati
Drag cursor here to close