Reporaža iz Širokog Brijega

Voda Leda: Dokaz da se i na domaćem tržištu nalaze kvalitetni proizvodi

Hladna voda najbolje je osvježenje. Dobro to znaju građani BiH koji vodu biraju ispred svih ostalih pića, a kada već imaju mogućnost biranja onda svjesno biraju najbolje.
Gospodarstvo / Tvrtke | 21. 06. 2022. u 09:52 Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Temperature su u stalnom porastu, a ljeto kuca na vrata. Šeširi, kačketi, kreme za sunčanje, ali i debeli hlad ponovno će štititi građane BiH od nesnosnih vrućina.

No, jedna je stvar bez koje nitko ne može zamisliti ljeto, ali ni ostatak godine - voda.

Hladna voda najbolje je osvježenje. Dobro to znaju građani BiH koji vodu biraju ispred svih ostalih pića, a kada već imaju mogućnost biranja onda svjesno biraju najbolje.

Voda Leda pokazala se kao najbolji saveznik građana Bosne i Hercegovine tijekom cijele godine. Biser hercegovačkog kamena osvojio je njihova srca još 2007. godine kada je osnovana voda Leda, a riječ je o prvoj priznatoj prirodnoj izvorskoj vodi u BiH.

Foto: PR / Prirodna izvorska voda Leda - sa vrha vrhova

Kvaliteta, ali i svjetski standardi i norme ono su što izdvaja Ledu u odnosu na ostale vode na tržištu te tako potvrđuje da se i na domaćem tržištu mogu naći i više nego kvalitetni proizvodi.

Priča o vodi Ledi zapravo je priča o domaćem uspjehu, ali i bh. brendu koji iz godine u godinu bilježi samo porast te ostvaruje izvrsne rezultate prodaje.

Povjerenje potrošača, ali i provjerena kvaliteta ustoličili su Ledu kao prvi izbor brojnih Bosanaca i Hercegovaca. Tako, osim što piju provjerenu vodu odlične kvalitete građani BiH pomažu i domaćem gospodarstvu, a sve to tvori savršeni krug zadovoljnih potrošača koji potiču i podržavaju domaće proizvođače.

Kopirati
Drag cursor here to close