Zapošljava 1200 radnika

Uspješna priča konjičkog Igmana: Nakon Egipta osvajaju i druga svjetska tržišta

Kvalitetom i visokim standardima u poslovanju do novih tržišta
Gospodarstvo / Tvrtke | 28. 11. 2018. u 16:53 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gospodarsko društvo Igman Konjic jedno je od najuspješnijih u namjenskoj industriji  i najvećih izvoznika u BiH pred kojim se, zahvaljujući kvalitetu proizvodnje i visokim standardima u poslovanju, otvaraju nova tržišta.

''Nije teško biti uspješan, puno je bilo teže prije desetak godina kada nismo imali posla, niti plaća, ali danas je to sasvim drugačije'', izjavio je direktor Igmana iz Konjica Đahid Muratbegović.

U kompaniji je, po njegovim riječima, uposleno oko 1.200 radnika, plaće su redovne, izmiruju i ostale obaveze, izvršavaju svoje planove i imaju već gotovo završenu poslovnu 2019. godinu.

''Imamo izuzetnu kvalitetu proizvodnje što je i uvjet da se ovako visoko plasiramo i kotiramo na svjetskom tržištu. Također, otvaraju se nova tržišta, a u zadnje vrijeme to je Egipat, kao jedno od većih tržišta, te još neka druga i to nam daje optimizam za rad u sljedećim godinama'', dodao je  Muratbegović.

Muratbegović je u Gospodarskoj komori Federacije BiH (PKFBiH) u Sarajevu sudjelovao u radu izborne Skupštine Udruženja metalske i elektro industrije (UMEI), kao i na Info danu metalaca 2018.

Kopirati
Drag cursor here to close