“Naj fotka” Sarajevo Film Festivala

UniCredit Bank nagradila pobjednicu natjecanja "Naj fotka!"

Gospodarstvo / Tvrtke | 27. 08. 2021. u 09:37 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljubitelji filma su i ove godine mogli biti dio festivala fotografirajući festivalske trenutke, te tako sudjelovati u nagradnoj igri “Naj fotka” Sarajevo Film Festivala. Ove godine, nagradu je osvojila Gežo Ajla, a UniCredit Bank, glavni sponzor 27. Sarajevo Film Festivala, ju je nagradio Fuji Instax Square SQ1 fotoaparatom.

Fotografija na kojoj se nalazi Ajlin sin Adi, na Festivalskom trgu ispred Narodnog pozorišta, izabrana je među stotinama fotografija koje su sudionici slali tokom trajanja Festivala, a nastala je kao uspomena na Adijev drugi po redu Sarajevo Film Festival.

PR  / Pobjednička fotografija natjecanja "Naj fotka!" SFF 

"Posjećujem festival više od 20 godina i sjećam se svojih prvih projekcija u otvorenom kinu Metalac i Narodnom pozorištu. Bilo je lijepo vratiti se u kino ove godine i pogledati projekciju sa prijateljima, te uživati u mnogobrojnim dešavanjima u gradu, koja prate sam festival. Za mene je to jedan od najljepših doživljaja u Sarajevu. Nadam se da će festival živjeti još dugi niz godina, uz podršku kompanija i ljudi koji prepoznaju njegov značaj za naš grad i da ću Adiju prenijeti ljubav prema filmu i tradiciju posjećivanja festivala. Zahvaljujem se Sarajevo Film Festivalu i UniCredit Bank na ovoj super nagradi." – izjavila je Ajla Gežo, sretna dobitnica nagrade.

Svi sudionici ove kreativne nagradne igre bili su u prilici fotografijom ovjekovječiti najljepše momente i festivalsku atmosferu, bilo da je riječ o dešavanjima na Festivalskom trgu, svečanom trenutku s crvenog tepiha, iz Ljetnog kina ili s neke druge festivalske lokacije, te poseban festivalski doživljaj sačuvati od zaborava.

UniCredit Bank i Sarajevo Film Festival čestitaju sretnoj dobitnici i zahvaljuju se na učešću!
Pored “Naj fotke”, UniCredit Bank je najsretnijim klijentima kroz nagradnu igru “Volimo film”, osigurala jedinstveni doživljaj otvaranja 27. Sarajevo Film Festivala i 100 dodatnih nagrada, kao i pristupnih kodova za gledanje filma Murina putem on-line platforme OnDemand. Tijekom trajanja Festivala, svi korisnici UniCredit Bank kartica bili su u prilici koristiti brzu traku za kupovinu ulaznica u Glavnom Box Office-u, a prilikom kupovine u gift shopu Sarajevo Film Festivala na festivalskom trgu, korisnici su dobili i mala iznenađenja, te slatka osvježenja u Grand Caféu na festivalskom trgu i caffeu Meeting Point za plaćanje računa UniCredit Mastercard karticama.

Volimo film i željno iščekujemo 28. Sarajevo Film Festival.

Kopirati
Drag cursor here to close