Dun & Bradstreet

Unaprjeđenje poslovnih saznanja u dobrom društvu

Dun & Bradstreet je organizirano poslovne susrete u Sarajevskom hotelu Hills.
Gospodarstvo / Tvrtke | 14. 12. 2022. u 13:14 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Decembarski poslovni susret u Sarajevskom hotelu Hills, Dun & Bradstreet je organizirano sa željom da zajedno sa uspješnim bh. kompanijama proslavi ovogodišnje poslovne uspjehe ali i probudi interesiranje o tome kako možemo postići nove u sljedećoj godini.

U Razgovoru s povodom, profesor Ermin Cero je razgovarao o tome što kompanije mogu učiniti danas da izgrade otpornu budućnost biznisa za sutra, sa sugovornica Emirom Adžovićem, analitičarem privatnog sektora u UNDP-a i Almirom Bajtarevićem, menadžerom za kvalitet i okoliš Tvornice Cementa Kakanj i kako Dun & Bradstreet može sudjelovatii u tome.

Medaris Šunj, projekt menadžer iz kompanije Eko grad Sarajevo predstavio je Reciklomat - pametni aparat za čišćenje prirode, Zoran Vuković, iz kompanije Aurora Plus iz Teslića vodio je prisutne na virtualno turističko putovanje zahvaljujući VR naočarima, interesantnom rješenju za promociju turizma ali i drugih grana djelatnosti a gost iz Hrvatske Davor Bilman pokazao je kako da brzo i efikasno napravimo procjenu osobnosti da ne pogriješimo u odabiru poslovnog ili privatnog partnera. Uz violinist Irhada Baručiju, bend Čoek ipo i vina Vinarija Hercegovina Produkt, Vinarija Majić i Vina Domano bilo je to interesantno i zabavno veče.

Naravno, nastavljamo raditi na promociji bonitetno izvrsnih kompanija, ističući one koje predstavljaju najbolji dio regije u kojoj posluju ali i puno šire – Dun & Bradstreet certifikat bonitetne izvrsnosti, međunarodno priznatu potvrdu kvaliteta njihovog poslovanja, preuzele su kompanije Diorit d.o.o. Sarajevo Kliping BH d.o.o. Sarajevo Eurokapija d.o.o. Ilidža (poslovni portala Akta.ba); u rangu srebrnih bonitetno izvrsnih kompanija Payten d.o.o. Sarajevo, Meba d.o.o. Sarajevo i Nedal d.o.o. Sarajevo; Zlatna bonitetna izvrsnost BH roll d.o.o. Sarajevo i u rangu platinastih bonitetno izvrsnih kompanija Reca d.o.o. Sarajevo, BH Telecom d.d. Sarajevo i Airvent d.o.o. Bihać.

Nermina Dževlan iz kompanije BH Rol d.o.o. koja odgovara suvremenim tržišnim kretanjima i osiguravaju kvalitet i zbog izvoza gotovih proizvoda u zemlje Europske unije, smatra da je certifikat je potvrda poslovanja i dokaz sigurnosti u poslovnim odnosima sa kompanijom koja ga posjeduje. “Biti među najuspješnijim kompanijama u BiH je posebna čast ali i još jedna potvrda zdravog načina poslovanja za sve naše poslovne partnere, dobavljače i što je najvažnije, krajnje korisnike naših proizvoda i usluga. Zadovoljstvo je pripadati grupi najboljih poslovnih subjekata u Bosni i Hercegovini te za to imati i potvrdu u obliku certifikata boniteta - zlatna izvrsnost”, dodala je.

Prema riječima Lane Sandžaktarević iz kompanije Meba d.o.o., prijem, druženje i organizacija eventa - sve je bilo na nivou. „Stekli smo neka iskustva i sklopili nova poznanstva. Možemo slobodno reći da su naša poslovna saznanja unaprijeđena prezentacijama kolega iz različitih branši, a pored svega toga sjajno smo se provele“, izjavila je Lana.

Dio atmosfere sa eventa koji će potvrditi Laninu izjavu možete vidjeti na fotografijama na linku FOTO ALBUM.

Kopirati
Drag cursor here to close