Rukovodeći kadar

Željezničari prijete zbog nove uprave

''Ukoliko Nadzorni odbor donese nezakonitu odluku smatramo to direktnim signalom da se od nas traži nezakonit rad'', navodi se u priopćenju.
Gospodarstvo / Tvrtke | 11. 12. 2018. u 10:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najodgovorniji inženjerski i visokostručni rukovodeći kadar JP ŽFBiH d.o.o. Sarajevo oglasio se priopćenjem za javnost povodom ponovnog ''pokušaja nezakonitog imenovanja Uprave ovog poduzeća''.

Ističu kako podržavaju imenovanje Uprave JP ŽFBiH d.o.o Sarajevo, s tim da se to imenovanje izvrši na zakonit način uz poštivanje Zakona i podzakonskih akata te Internih Pravilnika JP ŽFBH d.o.o.

''Ukoliko Nadzorni odbor donese nezakonitu odluku smatramo to direktnim signalom da se od nas traži nezakonit rad, što nikako nismo spremni prihvatiti, te  od momenta donošenja takve odluke do njenog povlačenja, odstupamo sa svih svoji funkcija, pokrećemo tužbu protiv Nadzornog Odbora, krivične prijave pojedinačno protiv svakog člana Nadzornog Odbora, što će za posljedicu imati nužno obustavu prometa, a sve u cilju očuvanja sigurnosti, zaštite zakonskih propisa i zaštite propisa struke'', navodi se u priopćenju.

Potpisnici ovog priopćenja su rukovoditelji svih Sektora ŽFBH, Prometno poslovnih područja ŽFBH, Područja infrastrukture ŽFBH, Savjetnici Generalnog direktora ŽFBH, kao predstavnici visokoobrazovanog i stručno osposobljenog uposlenog kadra JP ŽFBH d.o.o. na svim nivoima.

Svoje stavove vezane za temu imenovanja Uprave društva, žele predstaviti Nadzornom odboru, od kojeg su zatražili sastanak u srijedu 12.12.2018 godine u 09:30 tj. prije početka zakazane hitne sjednice Nadzornog odbora.

Kopirati
Drag cursor here to close