Poslovnica Rondo

Svečano otvorena nova poslovnica Intesa Sanpaolo Banke u Mostaru

Nova Poslovnica Rondo osim promjene lokacije izdvaja se i po svom unutrašnjem uređenju i funkcionalnostima, koji su u skladu sa posljednjim standardima Grupe Intesa Sanpaolo.
Gospodarstvo / Tvrtke | 12. 12. 2022. u 15:26 Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svečanim presijecanjem vrpce danas je zvanično otvorena nova poslovnica Intesa Sanpaolo Banke "Rondo" koja se nalazi na adresi Kralja Petra Krešimira IV bb u okviru istoimenog tržnog centra (Rondo Lamela D). Ova poslovnica ustvari je preseljena iz Poslovnice Avenija koja je poslovala na adresi Kralja Tomislava 61.

Nova Poslovnica Rondo osim promjene lokacije izdvojit će se i po svom unutrašnjem uređenju i funkcionalnostima, koji su u skladu sa posljednjim standardima Grupe Intesa Sanpaolo.

"Veliko nam je zadovoljstvo da smo današnjim otvaranjem Poslovnice Rondo u Mostaru u mogućnosti ponuditi našim klijentima jedan posve novi koncept poslovanja koji smo do sada primijenili na nekoliko novih ili renoviranih poslovnica u BiH. Naime svi stanovnici Mostara od sada će moći na drugačiji način i kvalitetnije iskustvo realizirati svoje zahtjeve, te uživati u mnogo prijatnijoj atmosferi u novouređenoj poslovnici. , izjavio je Marco Trevisan, predsjednik Uprave Intesa Sanpaolo Banke.

Foto: PR / Svečano otvorena nova poslovnica Intesa Sanpaolo Banke u Mostaru

Svečanosti povodom otvaranja nove poslovnice, pridružio se i Marco Di Ruzza, ambasador Republike Italije u Bosni i Hercegovini, koji je ovom prilikom izjavio: "Veliko mi je zadovoljstvo što prisustvujem današnjem otvaranju nove poslovnice Intesa Sanpaolo Banke ovdje u Mostaru. Pored toga što je Intesa Sanpaolo Banka protagonist italijanskog prisustva u BiH, ona je i član Udruženja italijanskih privrednika u BiH čiji je, između ostalog, cilj jačanje trgovačkih i privrednih odnosa u BiH. Ova nova poslovnica više je od pukog znaka širenja mreže banke: ona je simbol predanosti italijanske poslovne zajednice budućnosti i prosperitetu ove zemlje".

Foto: PR / Svečano otvorena nova poslovnica Intesa Sanpaolo Banke u Mostaru

Kako bi ovu svečanost upriličili na jedan poseban način, Intesa Sanpaolo Banka se odlučila da dodijeli donaciju u iznosu od 3.000 KM Centru za djecu i omladinu s posebnim potrebama "Los Rosales" iz Mostara, a tim povodom Mirna Mezit, direktorica Centra je izjavila: "Intesa Sanpaolo Banka je ponovo pokazala da je društveno odgovorna banka i da misli na najranjivije kategorije našeg društva. Za Centar 'Los Rosales' ova donacija je od velikog značaja, jer ćemo ovom donaciju dodatno omogućiti bolje uslove za boravak naših korisnika u Centru i nabaviti materijal potreban za rad. Veliko hvala Intesa Sanpaolo Banci koja je odlučila da svoj uspjeh podijeli s nama, jer uspjeh je pravi onda kada se dijeli i kada u njemu učestvuju i drugi."

Foto: PR / Svečano otvorena nova poslovnica Intesa Sanpaolo Banke u Mostaru

Intesa Sanpaolo Banka je od 1.12.2022. pa sve do 31.1.2023. godine pripremila posebnu ponudu. Naime, svi klijenti Poslovnice Rondo koji u navedenom periodu odluče otvoriti tekući račun, ugovoriti elektronske usluge ili neki od IN paketa bit će oslobođeni plaćanja naknade u periodu od 3 mjeseca.

Radno vrijeme poslovnice je svakog radnog dana od ponedjeljka do petka u periodu od 8:00 do 16:30.

Kopirati
Drag cursor here to close