JUMBO BiH

Slavi sa Jumb-om

Iako se čini kao da je sve počelo jučer, JUMBO BiH danas slavi svoj 7. rođendan.
Gospodarstvo / Tvrtke | 09. 05. 2024. u 09:00 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prošlo je punih 7 godina tijekom kojih smo na sve načine pokušali uveseliti svakodnevicu naših dragih kupaca, od onih najmlađih i najslađih do onih malo starijih koji su poželjeli oživjeti sjećanja na šareni svijet mašte, igre, kreativnosti i ljepote. Kako bi doživjeli magiju dovoljno je bilo doći u neku od naših 6 poslovnica koje se nalaze širom Bosne I Hercegovine.

Kupovina s JUMBO-om je i danas sve to, ali i više od navedenog. Kroz godine smo se trudili stvarati pozitivna iskustva i prenositi taj dobro poznati osjećaj Jumbo magije svakom našem kupcu, osiguravajući kvalitetu, inovativnost i širok spektar proizvoda. Sve to vrijeme trudili smo osigurati najbolje cijene i pristupačnost, uz najposvećenije osoblje.

JUMBO BiH je postao omiljena destinacija za kupovinu proizvoda za dekoraciju doma, igračaka za djecu, sezonskih i prazničnih dodataka, kao i potrepština za školu, sport ili vrt, zadovoljavajući sve potrebe naših kupaca. Cijeneći i pridajući važnost potrebama kupaca, uspjeli smo povećati povjerenje i udovoljiti njihovim željama, postajući neizostavan dio života svake porodice u Bosni i Hercegovini.

Kako bismo vam izrazili najdublju zahvalnost što ste sve ovo vrijeme bili dio JUMBO-ove mnogobrojne porodice 10. i 11. svibnja, za svaku kupovinu iznad 30KM, darujemo poklon iznenađenja. Na ovaj način želimo odati priznanje našim kupcima za ukazano povjerenje i vjernost na ovom sedmogodišnjem putovanju za koje se nadamo da nikad neće prestati.

Za više informacija o iznenađenjima povodom 7. Jumbo rođendana pratite www.jumbo.ba ili našu Instagram stranicu.

Slavite u veselju, slavite uz JUMBO!

Kopirati
Drag cursor here to close