Najljepši početak škole

Osmjehnite se školi uz JUMBO!

Gospodarstvo / Tvrtke | 01. 09. 2023. u 11:32 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nemojte biti tužni što se raspust bliži kraju, jer vas ove jeseni s početkom školske godine čekaju samo lijepe stvari. Novi JUMBO proizvodi čekaju da vam izmame osmijeh na lice za najljepši početak škole.

Čekate kupovinu školskog pribora s nestrpljenjem? Da napunite svoju torbu najljepšim sveskama za svaki predmet, sa šarenim grafitnim i kemijskim olovkama, sa lenijarima i raznim vrstama gumica ili šiljila?

Znamo, zato svake godine posebno vodimo računa da vam ponudimo sve što vam treba, dodajući jedinstvene dizajne i likove za djevojčice i dječake, za one koji se vraćaju u školu ili za prvačiće.

Uz JoJo na čelu priprema, ali i uz pomoć BoBo, odabrali smo najkvalitetnije ruksake, dizajnirane s omiljenim likovima dječaka — automobilima i herojima iz raznih avantura. Vodili smo računa o svemu, od bilježnica za crtanje, olovaka u boji, plastelina za modeliranje i svega što vam je potrebno za iskazivanje kreativnosti ove godine.

U međuvremenu, Mei Mei je pomogla JoJo da vam spremi kutije za ručak ili boce za vodu za školski raspust. Mnoštvo ružičastih proizvoda za djevojčice, počevši od fascikli, bilježnica, naljepnica, pa čak i trakica i vezica za kosu kako bi svaka djevojčica uvijek izgledala dotjerano.

Čak će dječja soba biti organizirana u svako doba dana jer će svaki školski proizvod imati svoje mjesto sa fasciklima i kutijama koje možete pronaći u JUMBO-u.

JoJo je napravio pažljiv odabir, da biste učili više a lakše, i razvijali svoje tehničke vještine s elektronskim proizvodima koji će vam se jako svidjeti. Ojačajte svoje pamćenje i zabavite se uz društvene igre, ali ne zaboravite da vodite bilješke uz namjenske bijele table i bilježnice.

Širok izbor proizvoda pažljivo osmišljenih kako bi vam ova školska godina bila što zanimljivija i jednostavnija. Donosimo vam ih uz najviši kvalitet i najprihvatljivije i najkonkurentnije cijene na tržištu. Raznolikost i niz izbora, sve zajedno na jednom mjestu.

S trgovinama posvuda u Bosni i Hercegovini: Sarajevu, Banjoj Luci, Mostaru, Cazinu, Biljelini, Tuzli, kao i našom online prodavnicom, kupovina za povratka u školu nikada nije bila lakša. I kako ne biste bili nasmijani kada posjetom našim radnjama ispunite svaku potrebu i želju vezanu za povratak u školu ovog septembra!

Osmjehnite se školi uz JUMBO!

Kopirati
Drag cursor here to close