Sudjelovanje besplatno

''Sfera 2018": Planirani B2B susreti

U sklopu konferencije ''Sfera 2018: Tehnologija, materijalizacija i sustavi za krovove'' bit će održani B2B susreti
Gospodarstvo / Tvrtke | 10. 10. 2018. u 13:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

VI Međunarodna znanstveno stručna konferencija ''Sfera 2018: Tehnologija, materijalizacija i sustavi za krovove'' održat će se 24. i 25.10.2018. godine u Mostaru. I ove godine konferencija će ponuditi bogat program, edukativne prezentacije i predavanja, debate, diskusije i slično. U sklopu programa bit će predstavljeni i prvi B2B susreti na kojima će sudjelovati svi izlagači konferencije.

Cilj organiziranja susreta jeste da se sudionicima osigura ambijent za kvalitetno održavanje poslovnih sastanaka, razgovora i prezentacija, a sve u cilju unaprjeđenja poslovanja.

Na ovim susretima možete za štandom kompanija održati sastanak i na taj način pronaći nove poslovne partnere, dogovoriti suradnju ili se jednostavno informirati. Susreti olakšavaju komunikaciju i pružaju mogućnost dogovora i pregovora.

Sudjelovanje na B2B susretima je besplatno, kao i sudjelovanje na konferenciji. Prijavite se putem online linka na službenoj stranici kompanije http://sfera.ba/2018/online-registracija/.

Inače, konferencija okupi oko 400 sudionika s područja regije koji će, osim bogatog programa, moći održati poslovni sastanak s ciljanim klijentima i partnerima.

Kopirati
Drag cursor here to close