Nisu jedini

Ryanair ukinuo tri linije iz Banja Luke

Izmjenama u redu vožnje, ovaj avioprijevoznik će letjeti iz Banje Luke na četiri destinacije – Beč, Memmingen, Stockholm i Göteborg.
Gospodarstvo / Tvrtke | 31. 08. 2023. u 18:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon serije ukinutih letova s bh. aerodroma u Sarajevu, Banja Luci i Tuzli, Ryanair je najavio daljnje reduciranje letova s banjalučkog aerodroma.

Niskobudžetni avioprijevoznik objavio je kako s početkom zimske sezone neće obavljati letove iz Banja Luke za Charleroi, Nürnberg i Berlin.

Kako prenosi Ex-Yu Aviation portal, Ryanair će tijekom zimske sezone pauzirati let za Charleroi 6. studemog, a obnavljanje linije se očekuje već 15. ožujka. Druge dvije linije, za Nürnberg i Berlin, za sada su ukinute na neodređeno vrijeme.

Izmjenama u redu vožnje, ovaj avioprijevoznik će letjeti iz Banja Luke na četiri destinacije – Beč, Memmingen, Stockholm i Göteborg.

“Do ovog razvoja dolazi nakon što je Ryanair u siječnja prekinuo svoje operacije između Banja Luke i Bergama. Prijevoznik je ovog ljeta također ukinuo letove iz Tuzle nakon svađe oko državnih poreza”, podsjeća Ex-Yu Aviation, navodeći kako je i druga aviokompanija, Wizz Air, ovog ljeta ukinula letove između Banja Luke i Stockholma, dok će letovi za Hamburg biti obustavljeni 28. listopada.

Wizz Air će iz ovog grada održati linije za Basel i Dortmund.

Iz banjalučkog aerodroma su ranije najavili kako su u pregovorima s Turkish Airlinesom oko uspostave linije za Istanbul, a u pregovorima su još Cipar, Atena, i jedna mediteranska destinacija, podsjeća isti izvor.

Kopirati
Drag cursor here to close