Nova kolekcija

Raskošna jesen u Mepas Mallu

Gospodarstvo / Tvrtke | 07. 09. 2023. u 12:10 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kraj ljetnih vrućina najavljuje promjenu sezone, a raskošne nove kolekcije stigle su u omiljene trgovine Mepas Mall centra. Jesenske kolekcije vraćaju nas raskošnim paletama boja, zanimljivim modnim dodacima, pletivima i slojevitim kombinacijama. Vrijeme je da modna maštovitost dođe do izražaja!

Dok mi uživamo u posljednjim ljetnim danima, omiljeni brendovi predstavljaju jesenske kolekcije u svojim izlozima i najavljuju trendove koji će nositi status najpoželjnijih odjevnih komada. Zemljane zagasitije nijanse zagrlit će naše ormare.

Biker modeli čizama, Mary Jane cipele za neodoljiv retro vibe, komadi inspirirani muškim ormarom, poslovni stil 80ih, duge jeans haljine i blejzeri najavljuju zanimljivu modnu jesen. Muškarci će i ove jeseni izraziti svoj stil i cool karakter kroz ležernu poslovnu odjeću i svakodnevne odjevne komade za sportski i street style look. Vrijeme je da započnemo veliku transformaciju ormara i uživamo u raskošnim novim kolekcijama.

Jesen poziva na sporiji ritam života, a posebno zadovoljstvo koje donose hladniji dani je opustiti se u toplom domu uz omiljene knjige. Za potpun jesenski ugođaj u našem centru potražite tople deke, kućanske aparate i efektne home decor dodatke koji će osvježiti cijeli interijer. Svoju kožu i kosu pripremite za hladnije dane i zablistajte uz nove rituale u Chique beauty salonu.

Prepustite se čaroliji novih kolekcija, posjetite novootvorene radnje i uživajte u raskošnoj modnoj jeseni.

Vidimo se!

Vaš Mepas Mall

Lifestyle u trendu

 

Kopirati
Drag cursor here to close