Put putujem, a žao mi...

Putnici u BiH nemaju sreće: Opet više karata nego što ima mjesta

Kažu kako je u Mostaru ostalo pet putnika te da mogu sačekati sljedeći autobus…
Gospodarstvo / Tvrtke | 22. 06. 2022. u 11:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nekoliko putnika u Mostaru s uredno kupljenim online kartama za autobusnu liniju do Splita ostali su bez svojeg prijevoza jer je prodano više karata od dostupnih mjesta u Centrotransovom  autobusu koji prometuje na relaciji Sarajevo-Split.

Kako su nam rekli putnici, iako je bilo mjesta u autobusu, vozač ih nije htio primiti a, kako tvrde, ''probrao'' je strance te ih pustio u autobus. Unatoč tomu što su vidjeli da je u autobusu ostalo praznih mjesta, ostali su bez prijevoza.

Kako nam je pojašnjeno iz Centrotransa, dogodilo se to da nisu usklađene online platforme, kojih ima više, s podacima koje je imao vozač na spomenutoj liniji te da je četiri mjesta morao ostaviti zbog rezervacija u Čapljini.

Kažu kako je u Mostaru ostalo pet putnika te da mogu sačekati sljedeći autobus koji vozi za Split.

Na pitanje o obeštećenju putnika ostavljenih da čekaju iako su uredno izvršili online kupovinu karata, nismo dobili odgovor.

Nažalost, prijevoz putnika često prate ovakve neugodne situacije a najčešće se putnici žale na prijevoz vlakom u kojem se, unatoč kupljenim kartama i rezervacijama, mora stajati ili sjediti na podu jer se proda više karata nego što vlak prima putnika.

Kopirati
Drag cursor here to close