3u1

Posebne ponude za korisnike Addiko Mastercard platnih kartica

Gospodarstvo / Tvrtke | 20. 11. 2020. u 21:20 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 

Prema rezultatima nedavno objavljenog istraživanja MasterIndex BiH, 17% korisnika platnih kartica u Bosni i Hercegovini posjeduje kreditnu karticu, dok je vidljiv i značajan porast korisnika debitnih kartica kojih je čak 26% više nego prošle godine. Razlog za stalni porast korištenja platnih kartica su svakako i brojne pogodnosti koje se ostvaruju prilikom plaćanja elektronskim putem. U naprijed spomenutom istraživanju, čak je 16% ispitanika potvrdilo da se pri odabiru kartice vodi ponudom dodatnih pogodnosti, kao što su odloženo plaćanje, mogućnost plaćanja u ratama, putno osiguranje i slično, dok je i vrlo bitna i sama reputacija i poznatost brenda Banke.

Ukoliko se i vi pri odabiru kartice vodite ovim pogodnostima, Addiko banka je za vas pripremila proizvod, koji postojećim i potencijalnim klijentima Banke značajno olakšava planiranje porodičnog budžeta, obzirom da donosi pogodnosti tri proizvoda u samo jednoj, a riječ je o Addiko Mastercard 3 u 1 beskontaktnoj kreditnoj kartici.

Uz Addiko Mastercard 3 u 1 beskontaktnu karticu, klijenti Addiko banke, mogu sami birati plaćanja po želji: revolving, beskamatno odgođeno plaćanje cjelokupnog duga, do 45 dana ili plaćanje i do čak 12 rata. To znači, da korisnik ove kartice može birati kako će otplatiti dugovanje po kartici, bilo da odabere plaćanje minimalnog mjesečnog zaduženja odnosno 5% duga, odgodi plaćanje bez kamata, ili sve transakcije iznad 50 KM podijeli na 2 do 12 rata.

Uz sve to, ova kartica omogućava i beskontaktna plaćanja, bez potrebe za unošenjem PIN koda do 60 KM, te ćete svoje kupovine obaviti sigurno, jednostavno i još brže, uz smanjeni rizik izloženosti virusu.

Pored ovih pogodnosti, korisnici Addiko paketa Zlatni i Srebrni su oslobođeni plaćanja godišnje članarine na ovaj proizvod.

Kako biste za svoj novac dobili najveću vrijednost, više o posebnim ponudama Addiko banke saznajte na web stranici addiko.ba

Kopirati
Drag cursor here to close