Ivana Brdar

Podcast Imam ideju: Kako je Lasta ponovno raširila krila

Po struci magistrica organske kemije i biokemije, Ivana Brdar i kolege iz Lasta projektnog tima su napravili istinsko čudo u ponovnom podizanju "Laste" kao brenda na tržištu.
Gospodarstvo / Tvrtke | 11. 08. 2022. u 09:46 Miljenko BUHAČ
Ivana Brdar u podcastu Imam ideju

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U podcastu "Imam ideju" portala Bljesak.info ugostili smo mladu damu Ivanu Brdar, category menadžericu u Violeti, koja je zadužena za brend "Lasta" iz Čapljine.

Po struci magistrica organske kemije i biokemije, Ivana Brdar i kolege iz Lasta projektnog tima su napravili istinsko čudo u ponovnom podizanju "Laste" kao brenda na tržištu.

"Lasta ove godine slavi 70 rođendan, a ove je godine pomlađena zahvaljujući Violeti. Počela je kao mala gradska pekarnica, da bi vremenom rasla, a od 1977. je na sadašnjoj lokaciji", kaže naša gošća u zanimljivom uvodu u povijest ove tvornice.

U razgovoru ćete čuti niz zanimljivih detalja o tome kako su ponovno pokrenuli "Lastu" koja danas leti punim krilima.

Naravno, bilo je neizostavno da se osvrnemo na čuvene štrudle od smokava, zaštitni znak "Laste", ali i sve ostale njihove proizvode koji su praktično preko noći ponovno osvojili tržište.

Za ne koji poslušaju ovaj razgovor, prilika je to i da čuju kako i na koji način Violeta pristupa zapošljavanju i unaprijeđenju vještina mladih ljudi, stručnjaka na kojima počivaju složeni tehnološki, ali i marketinški i tržišni procesi grupacije.

Čut ćete zašto je sunce najsvjetlije doma, zašto se isplati uložiti trud i vrijeme u šansu koja se mladoj osobi ukaže na samim počecima karijere.

Naravno, tu je i niz drugih originalnih i svježih razmišljanja naše gošće o biznisu, tržištu, obrazovanju, perspektivama društva i tome slično.

Ako propustite, radite to na vlastitu odgovornost... Ako poslušate - profitirat ćete!

Kopirati
Drag cursor here to close