Mobilna mreža

Novotel otvara vrata nove poslovnice u Mostaru!

Gospodarstvo / Tvrtke | 13. 07. 2023. u 12:02 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dragi korisnici, s radošću Vam objavljujemo da se naša obitelj mobilnih telekomunikacijskih usluga širi još jednim članom! Mobilna mreža novotel otvara vrata nove poslovnice u Vašem gradu, pružajući Vam priliku da uživate u izvrsnom omjeru cijene i kvalitete usluga.

Ova nova poslovnica, smještena u samom srcu grada, na adresi Kneza Domagoja 11a, bit će Vaša jedinstvena destinacija za sve vaše potrebe. Bilo da ste već korisnik naše mreže ili tek razmišljate o prelasku, ova poslovnica pružit će Vam sve što Vam je potrebno.

PR  / Novotel otvara vrata nove poslovnice u Mostaru!

Ukoliko se odlučite postati naš korisnik, stručni tim će Vas srdačno dočekati i ponuditi Vam najnovije tarife i pakete usluga koji će savršeno odgovarati Vašim potrebama. Bez obzira na to tražite li neograničene minute razgovora, minute prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u BiH ili velike količine internet prometa, naši zaposlenici su tu kako bi Vam pružili personalizirane preporuke.

Poseban naglasak želimo staviti na mogućnost prijenosa telefonskog broja. Sada možete jednostavno prenijeti svoj trenutni telefonski broj u našu mrežu, zahvaljujući jednostavnom postupku prijenosa koji Vam omogućava da ostanete povezani s ljudima koji su Vam važni.
Prijenos telefonskog broja znači da možete zadržati isti broj koji ste koristili, bez obzira na to kojem operateru trenutno pripada.

Sve što trebate je posjetiti poslovnicu novotela na adresi Kneza Domagoja 11a, radnim danom od 8-18h i subotom od 8-12h, gdje će Vam naš stručni tim rado pomoći i pružiti sve potrebne informacije, ili nas kontaktirajte na broj: 067 1092 444.

Vidimo se!

Kopirati
Drag cursor here to close