Nagradna igra Central osiguranja

Nagradna igra Central osiguranja

Gospodarstvo / Tvrtke | 02. 07. 2019. u 08:19 Bljesak.info / Central osiguranje

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kao najbrže rastuća osiguravajuća kuća u Bosni i Hercegovini prepoznata od velikog broja osiguranika evidentno je da smo poželjan partner u poslovanju što predstavlja dodatnu motivaciju za rast i napredak, te poboljšanje uvjeta prema korisnicima naših usluga.

Svojom prisutnošću širom Bosne i Hercegovine na velikom broju prodajnih mjesta omogućili smo svim našim osiguranicima izravan kontakt s osiguravateljem kako bi na vrlo jednostavan način zaključili policu osiguranja osoba i imovine.

Vodeći se činjenicom da nijedno stanje nije konačno, da se svaki sustav mora mijenjati i da jedino stalnim promjenama osiguravamo njegov dugoročni opstanak i razvoj, kontinuirano u poslovne procese uvodimo poboljšanja kako bi bili što učinkovitiji u rješavanju zahtjeva prema našim osiguranicima.

Svjesni da svaka zaključena polica iza sebe nosi potencijalni rizik nastanka štete te važnosti žurnog rješavanja odštetnog zahtjeva osiguranicima smo omogućili da na svim prodajnim mjestima ili putem mobilnih aplikacija Viber, WhatsApp, Facebook, prijave štetni događaj ukoliko isti nastane i ostvare pravo na naplatu troškova u jednom danu. Ovakvim pristupom, isplatom štete za jedan dan, želimo zadobiti još veće povjerenje klijenata što je naša temeljna vizija poslovanja iz koje je i proizašao slogan Spojeni povjerenjem.

Osiguranici su prepoznali našu iskrenu želju da međusobno stvorimo takav sinergijski odnos kojim se na osiguravatelje više ne gleda kao „nužnu, neželjenu obavezu“, već kao na partnera s kojim se odnos temelji na uzajamnom povjerenju. Moramo priznati i sami smo iznenađeni u kojem kratkom roku smo to uspjeli ostvariti.

Stoga smo mi u Central osiguranju odlučili povjerenje svojih osiguranika dodatno nagraditi velikom nagradnom igrom „CENTRALKO NAGRAĐUJE POVJERENJE“ u kojoj sudjeluju svi osiguranici koji u vremenu od 1.7.2019. do 30.6.2020. godine uz policu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti, ugovore osiguranje od posljedica nesretnog slučaja vozača i putnika u iznosu od 12 KM.

Nagradna igra je koncipirana na način da nema popunjavanja listića, nema davanja osobnih podataka niti traženja kutija u koju će se isti ubaciti, nego samim zaključenjem police osiguranja vozača i putnika postajete sudionik u nagradnoj igri u kojoj dobitnike nagrađujemo bogatim novčanim iznosima. To je samo jedan od načina kojim dokazujemo da uz pružanje sigurnosti želimo svojim osiguranicima pružiti priliku za dodatnu korist.

Sudjelovanjem  u nagradnoj igri „CENTRALKO NAGRAĐUJE POVJERENJE“ osim toga što ste izvršili svoju zakonsku obvezu osiguranja od odgovornosti prema trećim licima, potencijalni ste dobitnik vrijednih novčanih nagrada.

Iskreno Vam hvala na podršci koju nam pružate i partnerstvu koje ste s nama ostvarili kao osiguranik. Central osiguranje kontinuirano pokazuje da svojim nastupom na tržištu potiče pozitivne promjene u industriji osiguranja te cijeni ukazano povjerenje.

Stavite sigurnost Vas i Vaših putnika na prvo mjesto te tako ostvarite pravo sudjelovanja u nagradnoj igri  „CENTRALKO NAGRAĐUJE POVJERENJE“.

Čekamo Vas!

Kopirati
Drag cursor here to close