Paviljon 2

Na mostarskom sajmu gospodarstva sudjeluje i vodeća IT kompanija u BIH - BS Telecom Solutions

Ova kompanija uspješno posluje već dva desetljeća, a u svom portfoliu ima preko stotinu zadovoljnih klijenata, među kojima je i JP Autoceste FBIH.
Gospodarstvo / Tvrtke | 07. 04. 2022. u 12:30 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

BS Telecom Solutions jedan je od partnera JP Autoceste FBIH na izgradnji projekta Koridor Vc, a na mostarskom sajmu gospodarstva i ove godine se predstavljaju u Paviljonu 2.
Ova kompanija uspješno posluje već dva desetljeća, a u svom portfoliju ima preko stotinu zadovoljnih klijenata, među kojima je i JP Autoceste FBIH.

"Kroz protekle godine, uspjeli smo se pozicionirati kao regionalni lider u oblasti inteligentnih transportnih sistema. Pored toga, razvijamo i brojna rješenja u oblasti smart city-ja", kazala je Zerina Ribić, sistem inženjer kompanije, te pojasnila što ona znače.

"Pametan grad koristi informacijske i komunikacijske tehnologije za optimizaciju učinkovitosti svih gradskih usluga. Na ovaj način predstavlja odgovor na sve prisutnije izazove poboljšanja kvalitete života ljudi u urbanim sredinama“, pojasnila je.

PR  / Na mostarskom sajmu gospodarstva sudjeluje i vodeća IT kompanija u BIH- BS Telecom Solutions

To, međutim, ni izbliza nije jedino područje djelovanja, jer BS Telecom Solutions nudi softverska rješenja za billing u telekom industriji i bankarskom sektoru.

Vodeća IT kompanija u BiH i regionalni lider kada je u pitanju tržište pametnih transportnih sistema (ITS), BS Telecom Solutions uspješno je nastavila sa svojim djelovanjem, poslovnim rastom i razvojem i u vrijeme pandemije.

Danas je ova kompanija brojnija nego ikad, a uspješni poslovni rast nastavili su u regiji, otvaranjem podružnica u Srbiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori.

Trenutno broji preko 120 stručnih zaposlenika.

Glavni cilj BS-a je da izgradnjom odgovarajućeg sistema klijent uvijek bude konkurentan na tržištu i da poveća vlastitu profitabilnost. Posjetite ih na štandu JP Autoceste FBIH u Paviljonu 2 Sajma gospodarstva Mostar 2022. sve do subote od 10.30 do 18.30 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close