30. rujna

Mostar u subotu slavi Međunarodni dan kave na platou Mepas Mall-a

Uoči Međunarodnog dana kave koji se obilježava 1.10., svi kavoljupci pozvani su u subotu, 30.9. od 11 sati na plato najvećeg shopping centra u Hercegovini- Mepas Mall-a.
Gospodarstvo / Tvrtke | 26. 09. 2023. u 11:45 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako obilježiti Međunarodni dan kave, najbolje znaju Mepas Mall i Franck, koji su i ove godine za sve ljubitelje ovog napitka, osmislili i pripremili zajedničko druženje i obilježavanje ovog dana šalicom vrhunske kave.

Uoči Međunarodnog dana kave koji se obilježava 1.10., svi kavoljupci pozvani su u subotu, 30.9. od 11 sati na plato najvećeg shopping centra u Hercegovini- Mepas Mall-a.

Franckovi profesionalni baristi pripremat će Franck Crema tursku kavu s bogatom pjenom i prirodno prisutnim kremastim notama čokolade i kakaovca, te Franck Specialty 130 Years blend koji se sastoji od kava iz četiri različita „origina“ odnosno zemlje uzgoja – 40% Peru Finca Rosenheim, 25% Colombia El, Diviso Yellow Bourbon, 25% Mexico Las Chicharras, 10% Nicaragua, Flores del Café  Womens Project. Ujedno će predstaviti i rješenja za pripremu odličnog espressa kod kuće uključujući i kapsule kompatibilne s Nespresso i Dolce Gusto aparatima za kavu, a posjetitelji će moći sudjelovati i u nagradnom kvizu o kavi.  

Uz guštanje u omiljenoj kavi, posjetitelji će se moći I osvježiti vodom Leda, sudjelovati promociji Philips LatteGo aparata za kavu, te uživati u slatkom corneru s okusom kave.

Također, posjetitelji će imati priliku sudjelovati i zabaviti se u nagradnom kvizu o kavi i osvojiti aromatične nagrade.

Kao i ranijih godina, proslavi Međunarodnog dana kave pridružit će se i brojna poznata lica iz Hercegovine., a očekuje se kako će kavu sa sugrađanima popiti i gradonačelnik Mostara dr. Mario Kordić.

Ukoliko ste od onih  koji ne mogu zamisliti početak dana bez šalice dobre kave, ne propustite ovu subotu popiti kavu u najvećem društvu. I to besplatnu, jer vas časte Franck i Mepas Mall.

Nemojte zaboraviti označiti Mepas Mall i Franck Global na fotografije s eventa, a za najljepšu se sprema slatko iznenađenje.

Franck je za sve novinare sa novinarskom iskaznicom, pripremio posebno kremasto iznenađenje, koje će ih čekati kod Franck-ovog bariste.

Vidimo se na kavi  u subotu od 11 sati!

 

Kopirati
Drag cursor here to close