Nedjelja, 3.12.

PET CITY otvara XXL poslovnicu u Plaza centru Mostar

PET CITY, najveći lanac trgovina za kućne ljubimce, nakon uspješnog otvorenja prve lokacije u Mepas Mall-u, otvara svoju novu XXL poslovnicu, proširujući dostupnost brojnih kvalitetnih brandova za kućne ljubimce u Mostaru.
Gospodarstvo / Tvrtke | 30. 11. 2023. u 14:35 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ove nedjelje, 3.12. u 9 sati, u sklopu TC Plaza, nivo -1, Pet City XXL otvara novo poglavlje ljubavi prema ljubimcima, gdje Mostar postaje još ljepše mjesto za sve ljubitelje životinja.

Povodom otvaranja, svi kupci ostvaruju 20% popusta na cjelokupnu kupovinu, a sve posjetitelje očekuje pregršt iznenađenja i poklona, nagradna tombola i kolo sreće.

Nova Pet City XXL poslovnica prostire se na gotovo 400 kvadratnih metara s više od 5.000 različitih artikala. Također, ova prostrana poslovnica zadovoljava najnovije standarde u opremanju prostora, a educirana ekipa i doktori veterinarske medicine stoje vam na raspolaganju za svaku vrstu podrške i savjeta.

Pripremite se za spektakularnu ekspanziju ljubavi prema ljubimcima jer Pet City XXL donosi nevjerojatan asortiman i izuzetnu skrb za vaše krznene prijatelje, loyalty program i preko 50 vrhunskih svjetskih brandova u svijetu ljubimaca.

Više prostora, više izbora i više ljubavi – svi su dobrodošli, a Pet City djelatnici s radošću očekuju posjetu vaših ljubimaca koje će na dan otvorenja nagraditi prigodnim poklonom.

Radno vrijeme pet shopa je od utorka do nedjelje, 9 do 21.00 sati!

Pet City – Vaši ljubimci, naša strast!

Kopirati
Drag cursor here to close