Nektar pivo

Završena Nektar nagradna igra u Fortuna marketima

Gospodarstvo / Tvrtke | 29. 11. 2023. u 12:00 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Završena je Nektar nagradna igra “Kupi Nektar u Fortuna marketima i osvoji” koja je organizirana u period od 01.10. do 15.11.2023. godine.

Glavne nagrade su bile motorna pila MS 180, Bušilica Makita DF 488D002 i odvijač Makita DF001DW, a pored to podijeljeno je i 25 paketa Nektar piva.

Među sretnim dobitnicima glavne nagrade motorna pila MS 180 bile su i dvije dame, koje nisu krile oduševljenje što su osvojile ovu nagradu.

Zaista sam prijatno iznenađena osvajanjem nagrade, jer kadgod imam priliku igram nagradne igre, ali veoma rijetko imam sreću da osvojim neku od nagrada. S obzirom na to da se bavim poljoprivredom osvojena nagrada će mi itekako dobro doći, a moram da pomenem da se Nektar pivom volim osvježiti tijekom velikih ljetnih vrućina, “ izjavila je Vesna Đogić, dobitnica nagrade.

Mi smo šestočlana porodica i mogu slobodno reći da je nagrada otišla u prave ruke. Naime, posjedujemo voćnjak i sigurna sam da će nam olakšati posao obrezivanja voćaka. Naš najmlađi sin je često znao da prođe pored nagrade i da nas oduševljeno pita kada će nam biti isporučena, kao da je predosjetio da ćemo biti sretni dobitnici,“ rekla je Milena Lukić, dobitnica nagrade.

Iz Banjalučke pivare ističu da su zadovoljni odzivom potrošača na nagradnu igru, koju su organizirali.

Čini nas sretnim kada obradujemo naše potrošače na pravi način, a njihovo oduševljenje je najbolji pokazatelj da su nagrade bile pravi izbor. Trudit ćemo se da i u narednom periodu organiziramo još ovakvih nagradih igara s našim suradnicima, a svim sretnim dobitnicima čestitamo na osvojenim nagradama,” izjavila je Andrea Lizdek, marketing menadžer Banjalučke pivare.

Izvlačenje dobitnika glavnih nagrada održalo se u subotu, 25. novembra, a za učešće u izvlačenju glavnih nagrada “Kupi Nektar u Fortuna marketima i osvoji” bilo je potrebno kupiti 12 pojedinačnih proizvoda Nektar pivo 0.5l ili kombinirano 6 boca i 6 limenki u Fortuna marketima i na poleđini računa na kojem se nalaze

Nektar proizvodi ispisati svoje podatke: ime, prezime, adresu prebivališta i broj telefona, te ubaciti u posebno obilježene kutije koje su se nalazile u Fortuna marketima, tijekom trajanja nagradne igre.

Tijekom trajanja nagradne igre sve informacije su sudionici mogli saznati putem sajta www.banjaluckapivara.com i www.nektarpivo.com.

 

Kopirati
Drag cursor here to close