Od 1. kolovoza

Mostar - Komunalno preuzelo poslove Komosa

''Izražavamo iskrenu zahvalnost svim korisnicima koji su redovno izmirivali svoje obaveze prema prethodnom davatelju komunalnih usluga.''
Gospodarstvo / Tvrtke | 14. 09. 2023. u 10:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Javno poduzeće Komunalno d.o.o. Mostar, od 1. kolovoza 2023. godine, preuzelo je poslove komunalnih usluga, odvoza i deponovanja komunalnog otpada od J.P. Komos d.d. "u stečaju" Mostar, potvrđeno je iz ovog poduzeća.

''Izražavamo iskrenu zahvalnost svim korisnicima koji su redovno izmirivali svoje obaveze prema prethodnom davatelju komunalnih usluga. Vaša podrška i suradnja su preduvjet za održavanje čistoće i uređenosti našeg grada’’, navedeno je iz ovog poduzeća.

Ističu kako će svim korisnicima komunalnih usluga bit omogućeno potpisivanje ugovora o komunalnim uslugama, kako bi se regulirala međusobna prava, obaveze i odgovornosti između davatelja komunalnih usluga i korisnika komunalnih usluga.

''Ukoliko korisnik odbije zaključiti ugovor o korištenju komunalne usluge, a komunalna usluga se pruža, ostaje u obavezi da plaća troškove komunalnih usluga u skladu sa članom 23. Zakona o komunalnoj djelatnosti. Ugovori će biti uručeni putem inkasanata, a moći će se preuzeti i u prostorijama preduzeća na adresi Opine bb, kao i na naplatnom mjestu-Cvjećara-"Lotos" na adresi Mostarskog bataljona bb ili putem web stranice www.komunalno-mostar.ba. Ukoliko korisnik iz bilo kojeg razloga nije preuzeo ugovor, potrebno nas je obavijestiti pozivom na broj 036/576-304 ili 036/576-995 te će isti biti dostavljeni putem naših inkasanata’’, navedeno je.

Iz ovog poduzeća su pozvali sve korisnike da redovno plaćaju komunalne usluge kako bi izbjegli dodatne troškove, za neplaćene račune će se obračunavati zatezne kamate u skladu sa važećim propisima.

''Naš cilj je pružiti kvalitetne komunalne usluge i osigurati čistu i zdravu okolinu za sve građane grada Mostara. Stoga Vas pozivamo da podržite naše napore i zajedno radimo na očuvanju okoliša i pravljenju ugodnijeg i zdravijeg mjesta življenja’’, poručili su iz Komunalnog.

 

Kopirati
Drag cursor here to close