Prvi dan u školi

Mercator BH obradovao roditelje prvašića

Roditelji dobili slobodan dan, a prvačići ruksake sa školskim priborom.
Gospodarstvo / Tvrtke | 02. 09. 2021. u 10:19 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mercator je i ove godine obradovao svoje uposlenike čija djeca kreću u prvi razred osnovne škole. Taj dan su dobili plaćeno odsustvo kako bi bili uz svoje prvašiće u trenutku koji će im ostati zauvijek u pamćenju i kada im je potrebna podrška od strane roditelja. Ove godine, ukupno 46 uposlenika je ispratilo svoje prvašiće prvi dan škole, a Mercator se pobrinuo da svako od njih dobije ruksak i školski pribor.

„Mercator je oduvijek iskazivao veliku odgovornost prema svojim uposlenicima i njihovim porodicama. Jako nam je važno da budemo uz njih u njihovim ključnim životnim događajima. Prvi dan škole je svakako početak jednog važnog životnog doba, kako za djecu, tako i za roditelje koji će podijeliti s njima taj trenutak. Želimo biti dijelom ovog velikom dana za naše uposlenike i njihove prvačiće, te stoga već 4. godinu za redom naše školarce obradujemo prikladnim školskim ruksakom sa svim neophodnim školskim priborom kako bismo olakšali i uljepšali početak školovanja našim budućim školarcima i poželjeli im sreću u budućem obrazovanju“ – izjavila je Irena Miličević Vukoja, Direktorica sektora marketing i PR Mercatora BH.

„Ovo je veliki dan za našu porodicu, pun emocija i jako nam je važno da ovaj trenutak podijelimo zajedno sa našim prvašićem. Presretni smo što je naša kompanija, naš Mercator i ovaj put prepoznao potrebu da budemo sa svojom djecom na njima najuzbudljivijem danu tokom cijelog školovanja. Moja kćerka je oduševljena poklonom koji je dobila od očeve firme, kaže da sada ima sve potrebno za polazak u školu“ – izjavio je Džemil Komarica, Rukovoditelj službe općih poslova.

Iz Mercatora čestitaju roditeljima, a svim prvašićima želimo uspješan i sretan početak prve školske godine uz želju da im školski dani na najljepši način ispune djetinjstvo.

Vaš Mercator

Kopirati
Drag cursor here to close