od 22.11. do 24.11.2023.

Mepas Mall & HT Eronet Family Days

Najvrjednije što obitelji možemo pokloniti je vrijeme. Upravo zato, Mepas Mall & HT Eronet za vas pripremaju Family Days i najveseliji obiteljski tjedan u godini!
Gospodarstvo / Tvrtke | 21. 11. 2023. u 11:40 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Očekuje vas zabava za cijelu obitelj, uzbudljiva shopping avantura i idealna prilika za zajedničko druženje i super zabavu.

Mepas Mall & HT Eronet Family Days savršen su uvod u najčarobnije predblagdansko razdoblje. Ove godine smo se posebno potrudili da donesemo duh Božića i blagdanske čarolije u Mepas Mall i kreiramo prekrasan ambijent i mnoštvo mjesta za najljepše fotografije ovih blagdana.

Inspirirajte se šetajući kroz omiljene trgovine, družite se sa svojim najmilijima – i da, osluškujte njihove želje!

U srijedu 22.11., od 18:00 sati na prvom katu vas očekuje “Mala tvornica blagdanskih ukrasa“. Izradite najljepše blagdanske ukrase, maštovite dekore i adventske vijence sa svojim najmilijima.

U četvrtak 23.11. od 19:00 sati na prvom katu pripremamo vam zabavno edukativnu likovnu radionicu u suradnji s „Megi Art Studio“. Uz stručnu pomoć i opuštenoj atmosferi u raznim tehnikama kreirajte najljepše blagdanske uspomene s vašim najmilijima. Nakon radionice slijedi “Magic show“ uz izvrsnog iluzionista, koji će mališane odvesti u zabavni svijet magije i trikova.

Black Friday, 24.11. najsretniji je dan u godini za sve shoppingholičare i savršena prilika za lov na najbolje komade po super povoljnim cijenama! Shopping će se pretvoriti u pravu avanturu jer na svakom koraku vas očekuju posebna iznenađenja i bogat predblagdanski program! Ne propustite posebne Black Friday pogodnosti u Mepas Mall centru.

Nezaboravno adventsko iskustvo uljepšat će Shopping Fest nagradni natječaj, u kojemu možete osvojiti iPhone 15 Plus kojeg je osigurao HT Eronet ili neku od drugih super nagrada. Sakupite sve Black Friday račune i možda baš vi budete jedan od sretnika!

Sreća je veća kada se dijeli, zato podijelite radost adventa sa svojim najmilijima i priuštite im nezaboravne trenutke u Mepas Mallu.

Vidimo se!


Vaš Mepas Mall

Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close