Srijeda, 26.07.2023.

Mepas Mall Ljetne igre

Posjetite plato Mepas Malla u srijedu, 26.07. od 19:30 sati i pridružite nam se na ludoj ljetnoj zabavi.
Gospodarstvo / Tvrtke | 24. 07. 2023. u 10:01 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljeto ne možemo zamisliti bez lude zabave, uživanja i zanimljivih događanja na otvorenom! Mepas Mall se i ovog ljeta pobrinuo za vrhunski shopping, fenomenalan ljetni program i iskustva koja se pamte! Ove srijede s vašim mališanima ne propustite Mepas Mall Ljetne igre.

Čar ljetnih večeri mami na razna događanja, a zabavno druženje pod otvorenim nebom čini poseban užitak. Ljeto u gradu lakše je kada se zabavljamo zato vas pozivamo da zajedno stvorimo najljepše uspomene.

Posjetite plato Mepas Malla u srijedu, 26.07. od 19:30 sati i pridružite nam se na ludoj ljetnoj zabavi. Obradujte svoje mališane i povedite ih u centar dobre zabave gdje ih očekuje čitav niz zanimljivih ljetnih izazova, natjecanja i igara, puno plesa, novih poznanstava i mnoštvo iznenađenja. U pauzama između uzbudljivih natjecanja zasladite se Kandit slatkišima.

Ne propustite super shopping u Mepas Mallu gdje vas čekaju velika ljetna sniženja. Posjetite novootvorene trgovine i potražite odjevne kombinacije savršene za ljeto!

Za vas spremamo brojne mogućnosti kako ovo ljeto učiniti nezaboravnim, stoga ovu srijedu rezervirajte za veselo ljetno druženje.

Neka ljetne igre počnu! :)

Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close