Utorak, 10.10.

Mepas Mall Drama Dan

Utorak, 10.10. rezervirajte za Drama Dan shopping i vrhunske uštede u prodajnom centru Mepas Mall.
Gospodarstvo / Tvrtke | 09. 10. 2023. u 09:12 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Volimo jesen i raskošne jesenske kolekcije! Hrabro ih kombinirajte s odvažnim modnim dodacima i razveselite i najtmurnije jesenske dane.

Jesen je rezervirana za raskošna modna izdanja, zato utorak, 10.10. rezervirajte za Drama Dan shopping i vrhunske uštede. Iskoristite super priliku i potražite favorite iz novih, jesenskih kolekcija. Pronađite omiljene odjevne komade za cijelu obitelj, modne dodatke, kozmetičke proizvode, kućanske aparate i sve ono što vam je potrebno za ovu jesen po neodoljivim cijenama.

Dodatni razlog za Drama Dan shopping su vrhunske Philips nagrade! Sudjelujte u nagradnom natječaju „Raskošna Philips jesen u Mepas Mallu!“ i možda baš vi osvojite jednu od Philips high-end nagrada: 2 espresso aparata ili 2 kuhinjska uređaja.

Uz Espresso LatteGo aparat EP5447/90 aparat možete u svakom trenutku pripremiti izvrstan espresso ili neku od 12 različitih vrsta kave. Možete osvojiti i Espresso LatteGo aparat EP3343/50 s 6 neodoljivih espresso napitaka. Oba aparata imaju inovativnu tehnologiju LatteGo za svilenkasto glatku pjenu, još izdržljive keramičke mlince uz jednostavnu uporabu i čišćenje.

Pored vrhunskih espresso aparata, nagradni natječaj posebno će obradovati ljubitelje tjestenine. Sretni dobitnik uživat će u najukusnijoj domaćoj tjestenini za manje od 10 minuta uz vrhunski Philips Pasta maker HR2665/96.

Philips Airfryer XXL HD9285/96 aparat je koje će svako kućanstvo obožavati dolazi s novom tehnologijom uklanjanja masti za hranu najboljeg okusa s minimalnom količinom masnoće, a kuhinja ostaje čista i bez mirisa.

Jesenska modna sezona puna je svježih ideja, uz bogatu listu popusta pripremite se za dolazak nižih temperatura.

Listu popusta otkrijte klikom na LINK.

Uživajte u Drama Dan pogodnostima i vašem omiljenom mjestu susreta.
Neka vas raskošna modna jesen sasvim obuzme!

Vidimo se!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close