Vijeće

Kordić: Grad i Aerodrom rade ozbiljan posao

Kordić je rekao kako će samoodrživ aerodrom biti kad se dosegne 700.000 putnika i da će ga tek tada Mostar prestati sufinancirati.
Gospodarstvo / Tvrtke | 29. 12. 2022. u 12:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Odgovorno tvrdim da Gradska uprava i menadžment Aerodroma radi ozbiljan posao'', rekao je mostarski gradonačelnik Mario Kordić tijekom sjednice Gradskog vijeća Grada Mostara.

''Ušli smo u drugu priču da zračne kompanije imaju svoje probleme i otvaranje novih destinacija je pod ručnom'', rekao je Kordić i dodao kako je Mostar u neobičnoj situaciji jer je kao lokalna zajednica vlasnik međunarodne zračne luke.

''Sredstva koja ova grad kao vlasnik zračne luke, što nije uobičajena praksa, su vrlo mala ili nikakva u odnosu šta se ulaže u slične zračne luke u ovoj državi'', rekao je Kordić.

Vijećnici su poručili gradonačelniku kako ne vide napredak i kako nemaju uvida u planove budućeg poslovanja.

Kordić je rekao kako će samoodrživ aerodrom biti kad se dosegne 700.000 putnika i da će ga tek tada Mostar prestati sufinancirati.

Predsjedatelj Gradskog vijeća Salem Marić zatražio je da se ne raspravlja o poduzećima nego o nacrtu proračuna grada.

Podsjećamo, kako je i najavila, Vijećnica Naše stranke zatražila je smjenu uprave mostarskog aero9droma zbog, kako je navela, katastrofalnih rezultata.

Kopirati
Drag cursor here to close