Mercator

Izvučeni sretni dobitnici nagradne igre „Uz Pika bonus proizvode do vrijedne nagrade“

Gospodarstvo / Tvrtke | 28. 09. 2020. u 16:49 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Završetkom velike nagradne igre Mercatora „Uz Pika bonus proizvode do vrijedne nagrade“, izvučeni su i sretni dobitnici. U nagradnoj igri koja je počela 29. srpnja i trajala do 23. rujna, svaki kupac koji je izvršio kupovinu najmanje jednog proizvoda sa oznakom Pika bonus uz Pika karticu, imao je pravo učešća, uz slanje SMS poruke sa brojem računa. 

Veoma smo zadovoljni odzivom naših kupaca na Nagradnu igru, koju smo organizovali zajedno sa našim vjernim partnerom Pika karticom. Izvukli smo pet sretnih dobitnika vrijednih poklon bonova u iznosu od 1.000 KM za kupovinu u Mercatoru, a imena će nakon provjere podataka, biti objavljena na našoj web stranici www.mercator.ba. U ime kompanije Mercator BH čestitam sretnim dobitnicima i zahvaljujem  svim učesnicima nagradne igre. Osim toga, svi kupci koji su izvršili kupovinu artikala sa Pika bonus oznakom nagrađeni su sa trostrukim bodovima na Pika kartici. -  Izjavila je Martina Jakešević, voditelj projekata i kampanja Mercatora BH. 

Brendovi koji su uzeli učešće u ovom projektu i čiji su proizvodi bili označeni na policama Mercatora sa oznakom Pika Bonus, su Ariel, Perwoll, Fabuloso, Somat, Naturella, Maggi i Haribo. 

Vaš Mercator

Kopirati
Drag cursor here to close