“MOJI BRENDOVI NAŠE VRIJEDNOSTI”

Izvučeni dobitnici nagradne igre "Mercator i Moji brendovi te nagrađuju!"

Nagradna igra „Mercator i Moji brendovi te nagrađuju! Radujmo se zajedno!“ trajala je od 15.12.2021. do 15.01.2022.
Gospodarstvo / Tvrtke | 21. 01. 2022. u 15:08 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas su u Mercator centru Ložionička i Mercator centru Borik, izvučeni dobitnici zadnje nagradne igre u 2021. pod nazivom Mercator i Moji brendovi te nagrađuju! Radujmo se zajedno! Izvučeno je ukupno 10 dobitnika vrijedne nagrade vikend boravak za dvije osobe na Vlašiću.

Već treću godinu za redom realiziramo projekt „Moji brendovi naše vrijednosti“ i jako smo ponosni na ovaj posljednji val The best of Moji brendovi u 2021. godini, koji smo uspješno implementirali u suradnji sa našim partnerom SuperKarticom, kao i sa domaćim i regionalnim brendovima. Cilj nam je da naši kupci uvijek osjete benefit lojalnosti prema našem brendu, i kada su oni sretni i zadovoljni, znamo da nam je cilj ispunjen. Hvala našim partnerima u projektu, te kupcima na podršci i prilici da zajedno pružamo nove vrijednosti na bh. tržištu. – izjavio je Haris Omeragić, Izvršni direktor za Trading Mercator BH

Nagradna igra „Mercator i Moji brendovi te nagrađuju! Radujmo se zajedno!“ trajala je od 15.12.2021. do 15.01.2022. Pravo na učešće su imali svi kupci koji su u proteklih mjesec dana u Mercatoru izvršili kupovinu u iznosu od najmanje 30 KM i više, i koji su prilikom te kupovine kupili najmanje jedan artikal koji je na polici obilježen oznakom „Moji brendovi“ koristeći PikaKarticu.

Mercator čestita svim sretnim dobitnicima!

Kopirati
Drag cursor here to close