Visokokvalitetni proizvodi

Iskoristite posebne Black November akcije u Gala Home

U tijeku su posebne Black November akcije na sudoperima, slavinama i napama, pružajući vam priliku za fantastične ponude!
Gospodarstvo / Tvrtke | 25. 11. 2023. u 13:49 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Istražite vrhunsku kvalitetu koju nudi Gala Home - opremite svoj dom proizvodima od renomiranih europskih proizvođača! U tijeku su posebne Black November akcije na sudoperima, slavinama i napama, pružajući vam priliku za fantastične ponude!

Akciju pogledajte klikom na - Posebna ponuda - Gala Home.

Gala Home se ističe svojim širokim asortimanom proizvoda i usluga za izradu namještaja i opremanje doma, čime je uspješno osigurao svoje mjesto na tržištu. Temelji našeg poslovanja leže u visokokvalitetnim proizvodima renomiranih europskih proizvođača, vrhunskoj usluzi, stručnom osoblju te prilagođenoj online podršci za svakog klijenta.

S kontinuiranim fokusom na reinvestiranju u proizvodnju, modernizaciju i specijalizaciju proizvodnih programa, Gala Home nudi širok spektar pločastih materijala i vrhunsku uslugu njihove obrade na najmodernijoj opremi.

Naši zadovoljni kupci su ključni pokretač našeg uspjeha, prepoznajući kvalitetu, dizajn, fleksibilnost i odgovornost u svakom koraku, od pregovora do finalizacije projekta. Naš Showroom predstavlja inspirativni prostor za mnoge posjetitelje, uključujući kupce, stolare i arhitekte.

Koji su brendovi dostupni u našoj ponudi?

U Gala Home možete pronaći sve potrebno za visokokvalitetan namještaj po mjeri, uključujući pločasti materijal, okove, ručkice, podnice, sudopere i slavine. Među našim brendovima izdvajamo Egger, Fundermax, Rehau, Elica, Häfele, Elleci, Loewe, Bang & Olufsen, Artisan I mnogi drugi.

Iskoristite posebne Black November akcije kako biste opremili svoj dom visokokvalitetnim proizvodima uz odlične ponude!

Kopirati
Drag cursor here to close