IMAM IDEJU 16#

Hadžić: U životu i radu rukovodim se idejom 'BILO BI ŠTETA DA NISAM'

Impresivan je odgovor na pitanje kako i zašto mu sve to uspijeva: "bilo bi šteta da nisam uradio ovo, bilo šteta da nisam uradio ono...." moto je i ideja vodilja u životu ovog uspješnog mladog čovjeka.
Gospodarstvo / Tvrtke | 29. 07. 2022. u 07:22 Miljenko Buhač | Bljesak.info
IMAM IDEJU 16# | Hadžić: U životu i radu rukovodim se idejom 'BILO BI ŠTETA DA NISAM'

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladi stručnjak Kerim Hadžić, magistar stojarstva, gost je našeg podcasta "Imam ideju".

Gospodin Hadžić je direktor razvoja i proizvodnje u tvrtki Derubis Caravans d.o.o., gdje je ujedno i partner, a njihove kamp kućice nadaleko su poznate kao originalne i inovativne, o čemu svjedoči veliki interes kupaca.

Nakon studija stojarstva u Sarajevu, naš je gost završio master studij u Pekingu, na jednom od najprestižnijih tehnoloških fakulteta u Kini.

Ne samo da je poduzetan i kreativan, nego je i profesionalac u stolnom tenisu, govori četiri jezika (engleski, njemački, kineski i ruski), a svakodnevno se bavi i novim projektima i idejama, o čemu ćete čuti u ovom razgovoru.

Impresivan je odgovor na pitanje kako i zašto mu sve to uspijeva - "bilo bi šteta da nisam uradio ovo, bilo šteta da nisam uradio ono....", je određena vrsta ideje vodilje u životu i poslu.

Kako doći do potrebnih investicija, kako pridobiti povjerenje partnera i suradnika, kako razviti distribucijsku mrežu, kako biti dizajnerski i tehnološki uspješan, samo su neke od tema ovog razgovora.

Čut ćete u ovom podcastu i promišljanja o nizu tema koje u konačnici određuju uspjeh, ali prije svega nit vodilja je - treba biti spreman na preuzimanje rizika.

Naš gost govori i o obrazovnom sustavu, statusu i mogućoj budućnosti mlade generacije, ekonomskom okruženju koje u konačnici sve određuje i tome slično.

Kopirati
Drag cursor here to close