LEAN menadžment

Elektroprivreda HZHB želi manje troškove, motiviranije zaposlenike…

Izrada studije procijenjena je 70 tisuća maraka, a rok izvršenja nabavka je devet mjeseci.
Gospodarstvo / Tvrtke | 05. 03. 2020. u 18:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Javno poduzeće Elektroprivreda HZ HB odlučilo se za nove metode poboljšavanja poslovanja.

Poduzeće je 4. veljače raspisalo javnu nabavku za izradu Studije iz područja LEAN menadžmenta i novih tehnologija u održavanju.

Izrada studije procijenjena je 70 tisuća maraka, a rok izvršenja nabavka je devet mjeseci.

''Plaćanje se vrši nakon završetka usluga u ugovorenom opsegu, odnosno dostave revidirane Studije, temeljem ispostavljenog računa ovjerenog od strane ovlaštene osobe Ugovornog tijela, u roku od 30 dana'', stoji u nabavci.

LEAN menadžment, svjetski najpoznatiji koncept i filozofija za kontinuirano unaprjeđenje poslovanja, procesa i zaposlenika uspješno se primjenjuje zbog svoje univerzalnosti u financijskim institucijama, metaloprerađivačkoj i elektroindustriji industriji, industriji lijekova, u javnoj upravi, građevini i drugim sektorima.

Kako piše profitiraj.hr, dosadašnja iskustva primjene LEAN principa i alata u poduzećima pokazala su da se njegovom primjenom vrlo brzo smanjuju troškovi poslovanja i zalihe, povećava se zadovoljstvo kupca, zaposlenici su motiviraniji za rad, skraćuje se vrijeme proizvodnje, pružanja usluge i isporuke proizvoda i usluga…

LEAN menadžment primjenjuju poduzeća u svijetu poput Coca-Cole, Nestle-a, Boeinga, GE, Airbus-a, Klinike Mayo, Bank od America i drugi.

Kopirati
Drag cursor here to close