GIVING IS THE NEW BLACK

dm donira 49.331 KM narodnim kuhinjama širom BiH

Četvrti put zaredom, dm zajedno sa svojim kupcima donira 5% ostvarenog dnevnog prometa u dm trgovinama i na online shopu.
Gospodarstvo / Tvrtke | 28. 11. 2022. u 10:43 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najveću globalnu shopping groznicu zvanu Black Friday, dmBiH je i ove godine zamijenio društveno odgovornom aktivnošću pod nazivom „GIVING IS THE NEW BLACK“, koja je realizirana u subotu 26. studenog. Četvrti put zaredom, dm zajedno sa svojim kupcima donira 5% ostvarenog dnevnog prometa u dm trgovinama i na online shopu. Donacija u iznosu od 49.331 KM će biti usmjerena za pripremu obroka u 20 narodnih kuhinja u 24 grada širom BiH.

„U godini visoke inflacije i poskupljenja osnovnih životnih namirnica, aktivnost GIVING IS THE NEW BLACK od velikog je značaja za, nažalost, rastući broj korisnika narodnih kuhinja u BiH. Stoga smo zahvalni našim kupcima koji su u subotu obavili kupovinu u dm trgovinama i na dm online shopu te na taj način osigurali 9.062 obroka za najpotrebitije“,izjavila je Admira Isaković, članica Poslovodstva dm-a BiH.

U protekle tri godine zahvaljujući ovoj aktivnosti dm je donirano više od 100.000 KM narodnim kuhinjama. Ovogodišnja donacija bit će realizirana tijekom mjeseca prosinca.

Kopirati
Drag cursor here to close