Poslovni kompas

Ima li rješenja za Aluminij?

Kako je najavljeno, u emisiji će se razgovarati o svim aktualnim temama koje se tiču Aluminija, s naglaskom na trogodišnji rad Nadzornog odbora, tešku i nezavidnu situaciju u ovom strateškom poduzeću i najnovije mjere koje je nagovijestila Vlada FBiH
Gospodarstvo / Tvrtke | 21. 11. 2018. u 08:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije nešto više mjesec dana Aluminij d.d. Mostar je od strane menadžmenta ovog poduzeća proglašen gospodarskim subjektom na samrtničkoj postelji, nakon čega je uslijedila reakcija Vlade Federacije BiH, koja je donijela nekoliko bitnih zaključaka u vezi s konsolidacijom Aluminija, tako da se činilo kako je poduzeće spašeno u zadnji čas.

Nakon toga opet je uslijedilo svojevrsno zatišje, menadžeri poduzeća pokušavali su ubrzati provođenje zaključaka, ali se činilo kako odjednom stvari više ne izgledaju tako kako su se uposlenici Aluminija nadali: Kasni im plaća, uplata doprinosa, kao i sve drugo što ide uz plaću, a sindikat se ponovno podigao na noge. O tome što se događa i što se događalo s Aluminijem, u emisiji Poslovni kompas Naše TV večeras (srijeda) će govoriti Dalibor Miloš, predsjednik Nadzornog odbora Aluminija d.d.

Kako je najavljeno, u emisiji će se razgovarati o svim aktualnim temama koje se tiču Aluminija, s naglaskom na trogodišnji rad Nadzornog odbora, tešku i nezavidnu situaciju u ovom strateškom poduzeću i najnovije mjere koje je nagovijestila Vlada FBiH.

Pokušat će se dobiti odgovor na ključno pitanje: Ima li budućnosti za Aluminij i kako ona treba izgledati?

Emisija Poslovni kompas Naše TV na programu je svake srijede u 20 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close