5

Code Hub Mostar: Proslavili smo peti rođendan!

Gospodarstvo / Tvrtke | 31. 03. 2023. u 11:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Korisnici, partneri i suradnici okupili su se u četvrtak, 30.3.2023. godine u Code Hub-u Mostar kako bi s timom INTERA Tehnološkog Parka proslavili velikih pet godina rada prvog coworking prostora u Mostaru.

Od ideje začete prije desetak godina preko svečanog otvorenja 29.3.2018. godine pa sve do današnjeg dana, tim INTERA TP-a je radio na tome da Code Hub Mostar postane idealno mjesto za rad, umrežavanje i ostvarivanje suradnji.

Upravo se ova želja istaknula u uvodnom obraćanju Vedrana Šimunovića, izvršnog direktora INTERA Tehnološkog Parka, koji se kratko osvrnuo na rezultate. A njih je uistinu bilo puno i u njima se krije razlog ponosa cijelog tima. Kroz ovih pet godina, prostor je koristilo više od 900 korisnika, organizirano je više od 30 Code On Meetup-a, 12 puta su uspješni poslovni ljudi na Fuckup Nights-u Mostar razgovarali o svojim neuspjesima, 9 puta se na Hub Quiz-u provjeravalo znanje iz različitih područja, više od 15 puta su se gledali filmovi na Movie Nights-u, a pet puta su se sudionici družili s nekim od najuspješnijih lokalnih i regionalnih poduzeća na tematskim večerima.

Uz ovo ide i veliki broj organiziranih radionica i treninga, ali i činjenica da su različita poduzeća i organizacije bezbroj puta u Code Hub-u organizirali svoje događaje, seminare i različita okupljanja.

Upravo u svemu ovome leži zahvalnost tima INTERA TP-a za svakog pojedinca i za svaku organizaciju koji su ukazali povjerenje da dio svojih poslovnih priča ispričaju upravo u Code Hub-u Mostar.

Upravo su oni bili razlog za slavlje ovog četvrtka – slavio se trud, rad, povezanost i partnerstvo, vrijednosti na kojima će INTERA TP i Code Hub Mostar raditi i u narednom periodu.

Kopirati
Drag cursor here to close