Društvena odgovornost

BH Telecom osigurao besplatan internet za više od 200 učenika u Hercegovini

U znak zahvalnosti, direktorica Osnovne škole Čapljina, Harisa Džaferović je u utorak u prostorijama BH Telecoma uručila zahvalnicu direktoru Direkcije Mostar, Adilu Šuta.
Gospodarstvo / Tvrtke | 02. 06. 2020. u 16:39 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

BH Telecom kao kompanija koja posebnu pažnju usmjerava na aktivnosti društvene odgovornosti je tijekom trajanja pandemije i stanja uzrokovanog korona virusom sprovela niz aktivnosti kako bi građanima Bosne i Hercegovine pomogla u prevazilaženju krizne situacije.

Sa ciljem nesmetanog odvijanja online nastave, BH Telecom je pozvao sve predstavnike osnovnih i srednjih škola da dostave podatke o učenicima koji nemaju omogućen pristup internetu, kako bi u skladu sa svojim tehničkim mogućnostima i mrežnim kapacitetima omogućio pristup online nastavi što većem broju učenika.

Na području Hercegovine, besplatan internet osiguran je za više od 200 učenika, odnosno svima onima koji su se javili na poziv. Pristup i korištenje interneta usluga su besplatni dok traje situacija izazvana korona virusom.

U znak zahvalnosti, direktorica Osnovne škole Čapljina, Harisa Džaferović je u utorak u prostorijama BH Telecoma uručila zahvalnicu direktoru Direkcije Mostar, Adilu Šuta.

Direktorica Džaferović je istakla kako je ova akcija BH Telecoma bila od velike važnosti za učenike, odnosno pomogla u nesmetanom odvijanju nastavnih aktivnosti.

Direktor Direkcije Mostar, Šuta je iskazao zadovoljstvo što je BH Telecom mogao dati doprinos jačanju obrazovanja mladih u ovim kriznim situacijama.

''Obrazovanje, odnosno jak obrazovni sistem je jedna od glavnih karika u sustavu građenja jakog i zdravog društva'', rekao je Šuta.

Kopirati
Drag cursor here to close