Dobar internet Adriaticu osigurava nesmetano poslovanje

Adriatic osiguranje osigurava naše živote i imovinu

Adriatic osiguranje lider je na tržištu i dio Koncerna Agram, jednog od najvećih privrednih subjekata u jugoistočnoj Europi.
Gospodarstvo / Tvrtke | 12. 08. 2022. u 07:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povjerenje je emocija koju svaka kompanija želi izazvati kod kupaca i korisnika svojih proizvoda i usluga. Nekada je ono manje, a nekada više bitno. A nekada je presudno! Slučaj je to, naprimjer, prilikom izbora osiguravajućeg društva kojem ćemo prepustiti brigu o osiguranju našeg života, života naših najmilijih ili vrijedne nam imovine.

Adriatic osiguranje, kompanija u čijoj je osnovi pružanje svih vrsta osiguranja svjesna je odgovornosti koju ima prema korisnicima svojih osiguranja i osjećaj povjerenja kojeg pruža svojim korisnicima im je prije svega ostalog. Adriatic osiguranje lider je na tržištu i dio Koncerna Agram, jednog od najvećih privrednih subjekata u jugoistočnoj Europi sa međunarodnim poslovanjem u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Austriji i Italiji.

Kao kompanija koja svakodnevno posluje širom Europe, potrebna im je snažna, stabilna i brza internet veza koja istovremeno može procesirati velike količine podataka. A kako nam govore iz Adriatica, idealnog partnera za svoje potrebe imaju u kompaniji Telemach BH.

''Sa Telemachom surađujemo godinama, a suradnja nam je odlična – naime, naše potrebe za snažnom mrežnom infrastrukturom u svakodnevnom poslovanju su velike i ne bi bile moguće bez Telemachove brze internet veze'', kaže nam Marina Miočić – Hamidović, direktor društva Adriatic osiguranja. Minimalna brzina interneta koju Telemach nudi na tržištu, čak je četiri puta veća od brzina drugih internet dobavljača i dostiže 200 Mbps. Standardna ponuda ide do 500 Mbps, a za korisnike čije potrebe prevazilaze i takve pakete u EON Premium paketu mogu je proširiti do čak 1 Gbps, odnosno do brzina koje su čak 40 puta veće u odnosu na prosjek bh. tržišta.

Posljednjih 12 godina Telemach BH investira u internet mrežu budućnosti. Investirajući u digitalizaciju Bosne i Hercegovine, Telemach BH značajno podstiče inovativnost, konkurentnost, otvaranje novih radnih mjesta te privredni razvoj u BiH. Više od 200 milijuna EUR koje je Telemach BH uložio u različite infrastrukturne projekte, čine ovu kompaniju jednim od najvažnijih ulagača u digitalizaciju i razvoj zemlje. Dokazano je da je 10-postotno povećanje indeksa digitalizacije povezano s rastom BDP-a od čak 0,63 posto na zapadnom Balkanu.

Koliko je pristup velikim internet brzinama važan pokazuju i rezultati da u je regiji produktivnost u visokotehnološkim sektorima u usporedbi sa kompanijama u sektorima nižeg tehnološkog intenziteta i s nižim brzinama interneta čak 77 posto viša. Također, u sektoru uslužnih djelatnosti produktivnost je viša oko 40 posto kod onih koje imaju pristup visokim brzinama širokopojasnog pristupa od kompanija u sektorima sa manje znanja i s nižim brzinama interneta.

Kopirati
Drag cursor here to close